Jongeman (20) aangehouden wegens seks met 13-jarig buurmeisje

9
Jongen en meisje in Suriname

De politie in Suriname heeft de 20-jarige Rayon J. aangehouden en in verzekering gesteld, wegens seks met zijn 13-jarig buurmeisje. Dit speelde zich af in het district Commewijne.

De verdachte is tijdens afwezigheid van de moeder van het slachtoffer in hun appartement geweest, waar hij seks met het kind heeft gehad.

De moeder ontdekte bepaalde onregelmatigheden, waarna zij haar dochter heeft ondervraagd of zij jongens thuis ontvangt wanneer ze naar het werk gaat.

Het meisje beaamde dit en gaf te kennen dat ze seks heeft gehad met Rayon. De moeder werd zeer kwaad en schakelde de politie meteen in.

De politie van het ressort heeft de verdachte aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Hij werd na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Het verder onderzoek is overgedragen aan Jeugdzaken.

9 REACTIES

 1. Gewoon vreselijk.
  Vtoeger zou de buurvrouw een oogje gooien.
  13 jaar en nodigd jongens uit in mn huis??
  Ik sla je half dood
  gemodereerd

 2. Ik heb hier geen zin meer in om commentaar te geven op deze epidemie in Suriname. Open een speciale afdeling voor deze kerels om ze te behandelen. Boerderijdieren ( de mannetjes) die zich onaangepast gedragen worden behandelt door de dierenarts op een speciale manier. Daarna zijn ze heel braaf. Misschien een idee voor mensen.
  gemodereerd

 3. Heren alsjullie behoefte hebben ga dan nr een prof hoer..of steek je pik in een wespennest..nog beter hak het af
  gemodereerd

 4. Wedden dat hij vrijgesproken wordt na het betalen van een vergoeding!! of met een ernstige waarschuwing!!
  gemodereerd

 5. Vreemd toch. Niet zo lang geleden werden blanke mannen (vooral uit Nederland en Belgie) voor pedofielen uitgemaakt als ze omgang met een minderjarig kind hadden gehad. Ze werden met de vinger nagewezen. Kijk nu wie de grootste pedofielen zijn. Eigen volk !
  gemodereerd

 6. k vind t normaal.want zo weet k dt myn zoon hetro s.t zou pas egt vreemd en erg zyn als hy mt e jonge sex hd gehad.dus geen vuiltje aan d lucht.
  gemodereerd

 7. Tijdens de militaire periode was er zelf een mini ster die naar inheemse dorpen vloog in het oerwoud voor zijn pleziertjes, dranks, drugs en seks. Er werd gezegd dat bij tribale volkeren ze al vroeg volwassen zijn voor de daad.

  Ook Surinamers die in de oerwouden werkten maakten zich in de jaren of de koloniale tijd schuldig aan dit soort wantoestanden. Er lopen in het Amazone Oerwoud vd Wilde Kust alle tonen/soorten Wayono’s, oom…, rondt. Je weet niet meer wie Trio is, of Arowakken, Cariben, Bosindiaan, Karboeger, Marron of andere etniciteit is. Vooral met de vrouwen uit van plezier uit Columbia, Santo Domingo, BraziliĆ«, enz. die voor enkele grammen uitgekeerd de daad doen met de gouddelvers.

  Een grote bende in het oerwoud aan de wilde kust.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.