dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijMorgen is internationale Géén BH Dag

Morgen is internationale Géén BH Dag

-

Does Travel - naar Suriname

Oktober is Wereld Borstkankermaand en op 13 oktober is het Géén BH Dag. Een dag, zoals de naam ook al doet vermoeden, waarop vrouwen géén BH dragen.

De eerste Géén BH Dag was in 2011, in het leven geroepen om aandacht te trekken. Nou dat lukt wel aardig als je verkondigt om geen BH aan te trekken. Tenminste bij vrouwen, als mannen zeggen dat ze géén bh aantrekken is dat niet heel erg schokkend.

Het doel van deze dag: vrouwen laten beseffen dat borstkankerscreening belangrijk is, net zo als het herkennen van de symptomen van borstkanker en dat het belangrijk is om regelmatig zelf je borsten te onderzoeken.

Borstkanker is de meest voorkomende kanker bij vrouwen. In 2020 werd borstkanker bij vrouwen wereldwijd het meest gediagnosticeerde type kanker: ongeveer 2,26 miljoen vrouwen kregen de diagnose borstkanker en ongeveer 685.000 vrouwen stierven aan de ziekte.

Borstkankerscreening is niet alleen een vrouwen dingetje, ook mannen kunnen borstkanker krijgen. 

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
 1. Even de borstkanker terzijde a.u.b. met alle respect!! Maar ik hou van vrouwen zonder BH’s!!! Ik kik nl er op!! Ik vind het prachtig!! Vooral als eraan MAG komen!!


  gemodereerd
 2. Een van harte booby dag aan alle vrouwen die vandaag bh vrij rondlopen.


  gemodereerd
 3. Ik wil geen grappen maken over deze ernstige ziekte of kwaal.
  Maar morgen is de dag van de dansende borsten en priemende tepels om onze neuzen op het feit te drukken dat er iets gedaan moet worden tegen alle vormen van kanker en in het bijzonder borstkanker.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES