Meer dan 250 rollen toiletpapier gestolen in Duits treinstation

5

In een treinstation in de Duitse stad Lübeck hebben dieven begin van de maand 256 rollen toiletpapier en 15.000 papieren handdoekjes gestolen. Er werd maandagochtend 3 oktober vroeg ingebroken in de container waar de voorraad was opgeslagen, meldt de politie.

Een werknemer van de Duitse spoorwegmaatschappij Deutsche Bahn merkte de diefstal maandagochtend op en stelde de politie in kennis. Zij is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen.

De overvallers hebben vermoedelijk hun buit vervoerd in grote plastic vuilniszakken die in het station waren opgeslagen. De politie praat over “een bizarre diefstal”.

5 REACTIES

  1. Mischien wil de dief of dieven hun huis mee behangen met zoveel papieren doekjes of … Poetin is boos en dreigt met rakketten, duitsland mag dan rakketten op de treinstations laten uiteenvallen die rakketten zijn oude roestbakken allemaal roestig spul van rusland denk ik. Altijd is er iets vreemds aan de hand op duitse treinstations in het verleden veel ongelukken plaatsgevonden nu diefstal wat nog meer.
    gemodereerd

  2. Zo herkenbaar dit. Er wordt van alles wat niet los en vastzit meegenomen tegenwoordig. Niet alleen in Suriname maar overal behalve dan in de streng Islamitische landen als Dubai en zo.Deze rollen wc papier zullen hun weg wil weten te vinden.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.