Loopbrug waar fietser in het water reed en om het leven kwam afgesloten

10
Loopbrug waar fietser in het water reed en om het leven kwam afgesloten

Deze loopbrug in Nickerie, waar afgelopen zaterdagavond een man om het leven kwam nadat hij met zijn fiets in het kanaal was gereden, zal tot nader order worden gesloten. Dat heeft de districtscommissaris van Nickerie bekend gemaakt.

Het gaat om de loopbrug achter OS 2, vanuit Nationaalproject naar Nieuw-Nickerie. Meer dan 50 kinderen maken dagelijks gebruik van de brug die in deplorabele staat verkeerd.

Er is al eerder aan de bel getrokken door het schoolhoofd, om de brug aan te pakken. Dit vanwege de onveilige situatie: zo is er geen leuning aan één kant van de brug.

Volgens het schoolhoofd zou er een betonnen of stenen brug daar worden geplaatst. Dit was in augustus doorgegeven.

Dinsdag werd de brug dicht gespijkerd en zal dus gesloten zijn voor voetgangers en eventuele (brom)fietsers:

10 REACTIES

 1. Heel mooi voorbeeld van: “Als het kalf verdronken is dempt men de put” . Typisch Surinaams: Nooit preventieve, maar alleen repressieve maatregelen.
  Slachtoffer, familie, nabestaanden, vrienden en kennissen: RIP en sterkte.
  gemodereerd

 2. De president was pasgeleden met een delegatie in Nickerie voor showprojecten. De mensen in Nickerie zou de delegatie moeten vragen om zelf over de brug te lopen en zelf de ellende te ondervinden waarmee voornamelijk schoolkinderen dagelijks mee te maken hebben. Ligt de OW minister trouwens nog steeds in zijn hangmat en droomt hij over de Corantijnbrug.
  gemodereerd

 3. Het kalf is verdronken en daarom, gaat dit gammele
  brug dicht! Ik vraag me zelf af, hoe kon die man hier
  verdronken zijn ? A man bing njang ing pori sopi zeker.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Best triest famiri, dat zo een simpele brug niet gerepareerd kan worden. Als ik het goed heb, zijn er Nikerianen die multi-miljonair zijn geworden door rijst en ander soort handel.
  Misschien wordt het tijd om iets beters te doen met het geld?

  Gado de wi fesi mang.
  gemodereerd

 5. En wanneer de brug eindelijk gerepareerd is, zal een van de Zijne Excellenties uit de Nationale Poppenkast, met veel vlagvertoon en drumbandmuziek een lintje komen doorknippen.
  gemodereerd

 6. Zelfs een brug van ca 30 m bouwen, waar elke dag kinderen overheen moeten om naar school te gaan, is te moeilijk in Suriname.
  Het artikel zegt niks over de omweg die deze kinderen elke dag moeten maken, door de sluiting van de brug. Is blijkbaar niet belangrijk.
  gemodereerd

 7. Vetklep die K DC,
  Vriendje van BrunsDweil heeft schijt aan kids
  Dat heb je met die Corrupte DC-S
  gemodereerd

 8. een loopbrug en toch ga jij fietsen , eigen schuld , misschien wel bezopen , henkes jij was ook kopje onder gegaan , maar mensen die lui die daar wonen ondernemen zelf niets , als je kinderen dagelijks gebruik moeten maken van de loopbrug(geen fietsbrug) zal jullie toch zelf je handen uit de mouwen steken en dit al 4 jaar terug moeten melden , je ziet op de foto’s dat deze loopbrug nooit is onderhouden he paars
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.