Bende door RBTP aangehouden na beroving op de openbare weg

17
Bende door RBTP aangehouden na beroving op de openbare weg
Foto (c) Korps Politie Suriname/RBTP - bewerking waterkant.net

Deze vier mannen en een vrouw zijn vanmorgen door het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) in Suriname aangehouden. Ze worden ervan verdacht op 8 oktober 2022 een beroving in vereniging te hebben gepleegd in Paramaribo.

Volgens Milton Bisschop, woordvoerder van de Surinaamse politie, hebben de verdachten niet geschroomd om de beroving op de openbare weg te plegen.

Na intensief speurwerk zijn de verdachten S.G. (22), P.D. (24), M.R. (22), W.A. (37) en T.R. (28) aangehouden. Bisschop zegt dat het voertuig waarmee het strafbaar feit is gepleegd (foto), ook is achterhaald en in beslag is genomen.

“RBT Paramaribo heeft als slogan: Als u niet komt, komen wij u halen’. Aan de voortvluchtige en gezochte alsook veroordeelde verdachten is daarom nog steeds de oproep ‘Meld u aan!'”, aldus de woordvoerder.

17 REACTIES

 1. Nou meneren Stutgart en Sampie wat zullen wij hiervan maken. Zijn dit de jongeren die niet de kans kregen om te studeren? Ik denk dat ze best wel kunnen studeren maar ding lazy no ka en liever roven dan in hun boek zitten. Sampie en Stutgart jullie beiden zijn zwakbegaafd.
  gemodereerd

 2. Welke is die vrouw? Het loopt echt de spuitgaten uit met deze groep mensen.
  Jullie zullen wel zeggen dat ik discrimineer
  “Als ik iets zeg, ga je horen dat ik discrimineer. Maar dit kan niet. De heer sampie heeft gelijk, deze mensen moet je medicijnen laten studeren, desnoods bonumang
  Chan moet met de wereldleiders gaan praten of ze dit soort mensen niet kan verdelgen of terug sturen naar waar hun voorouders vandaan kwamen zodat ze daar hun land kunnen gaan opbouwe
  gemodereerd

 3. Is ma Flodder het brein achter de gang.
  Je vraagt je af wat een 10-jr oudere vrouw met deze haantjes doet. Wat is de relatie.

  Zijn jullie nog steeds bezig met die beurs-torie. De afgelopen tien jr hebben uitsluitend ndp-f&f beurzen gekregen, tjek het.
  Do you remember fam elias.

  Correctie ook die 40jarige student v palu en kids v slm-deernissen kregen beurzen, stopgezet door Paul de expat.

  Vraag ze waar hun kids zijn en op wiens kosten ze studeren.
  gemodereerd

 4. Deze griezels wil je niet tegenkomen. @ PJUL het heeft er veel van dat dit vijftal mecijnen wilde studeren, maar door geldzucht hebben ze toch maar een ander beroep gekozen.
  gemodereerd

 5. Eer deze ongewenste gasten a.u.b. met gelijk een kogel in hun kop!! Verlos hen van deze wereld!! Schop hen naar de hel toe!! Sampie kan de stront vreten en ik zie hem als een strontvlieg!! Ik hou even op met mijn reactie en het lijkt mij beter!! Want den wortu sa mi bo taki, da ano spotu!!
  gemodereerd

 6. Als jij niet kom komen wij jou halen ,geld dat ook voor de mordenaar en dealer en al die andere roofers en oplichters.
  gemodereerd

 7. Tijden het evolutieproces duizenden jaren geleden is bij deze groep de transitie van primaten naar mensapen blijven stil staan, daarom vertonen ze ook animale gedrag waar andere groepen een hoogwaardige beschaving hebben gekend en daarop voortborduren.
  Morfologisch gezien zie je wel de kenmerken van de andere beschaafde groepen maar het brein bij dit soort is niet gemuteerd in menselijke brein !!!!
  Kijk maar de dagelijkse berovingen in Su en tot welke groep behoort deze roverssss????
  gemodereerd

 8. Ik ben benieuwd naar de opleidingsniveau van meneertje @Papa Jantje uit Livorno die op waterkant.net de moraalridder speelt. Zeker iemand die niets beters te doen heeft.
  gemodereerd

 9. Na vleesmolen tori dja, allemaal doordraaien voor de
  hongerige Su straathonden!!!”Chan laat zien dat je ballen hebt”

  bun tori

  Jacko
  gemodereerd

 10. @ Jonitcio

  Waarom praten met de wereld leiders ? What a fuck, deze soort gespuis gewoon elimineren, gewoon verzuipen man. Het zijn gewoon mijn rasgenoten, wat een schande voor de overige die
  wel willen werken. Gewoon aan een grote vishaak rijgen, en achter een kotter meeslepen. stelletje M.##..ang !

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 11. @ Papa Jantje uit Livorno & @ Jonitcio

  Jullie hebben gelijk, maar als ik dit zou schrijven, dan wordt het niet geplaatst. Trouwens alles wat ik schrijf moet eerst beoordeeld worden, omdat de waarheid soms hard is.
  En dat kan de redactie niet accepteren, ik weet niet waarom.
  Kort samen gevat, ik word als een stiefkind behandeld, what a
  shit man! ”Maar goed zo is het, en zo zal het blijven”. Wan Sranan man, no man tegen wan kritiek, ze kunnen wel uit-
  delen, maar incasseren ho maar! Ze willen altijd gelijk hebben, maar niet van deze Jacko. Maar ik blijf reageren, als ze het plaatsen is oké zo niet, vind ik het jammer!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 12. ik heb eerder gezegd.Die veelwijverij van die marrons is de oorzaak.Ze maken djinipies bij de vleet en dumpen ze in kinder opvangtehuizen.Kijk maar naar het programma 1 voor 12 wanneer deze stichting die tehuizen hulp biedt.Het leeuwedeel lijkt op brunswijk.Trouwens die heeft toch eens een keertje een cellenhuis bezocht en gezegd dat hij zich schaamt dat het overgrote deel van die crimelen op hem
  Politieposten in de omgeving van sunnypoint en hannaslust hebben handen te kort terwijl domburg die zonen van hermandad uit verveling in slaap vallen omdat daar weinig van deze brutale criminelen wonen
  Je hoort ze meer klagen ..ze moeten alles gratis want “mi na sranang tjieng”
  gemodereerd

 13. Nee hoor Jonitcio, ik zeg niet dat je discrimineert. Ma als Chan toch bezig is, misschien kan hij dan ook jouw soort mensen verdelgen of terug sturen naar waar je voorouders vandaan kwamen. Probleem meteen opgelost!!!
  gemodereerd

 14. Altijd dezelfde volk dag in dag uit. Nibte staat klaar om hun vrij te krijgen. En de O.M.werkt graag mee met nibte.
  gemodereerd

 15. Waarom die balk. Die mensen die op Sampie lijken, lijken heel veel op elkaar. Weg met die balk want ik wil op mijn hoede zijn voor die potentiële rovers, die op meneer Sampie lijken om ze desnoods te ontvluchten.
  Dit is misschien ook het antwoord aan meneer Sampie waarom zo weinig van op deze figuren lijkende mensen op de Universiteit toegelaten worden.
  Meneer Sampie: wordt het geen tijd dat uw mensen een soort inburgeringscursus krijgen voordat ze naar Paramaribo mogen verhuizen?
  gemodereerd

 16. Ai,…sinds de vervanging van die waardeloze korpschef, is RBTP zeer ijverig bezig.
  Ze pakken de een na de andere rover binnen no time op.
  Het is te hopen dat ook het OM haar werk goed doet en ervoor zorgt dat dit tuig jaren achter slot en grendel verdwijnt.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.