Man in woning overmeesterd en beroofd van geld, parfum en kledingstukken

4
Politie gearriveerd op locatie

Drie gemaskerde criminelen van wie een gewapend met een houwer en één met een vuistvuurwapen, hebben dinsdag in de vroege ochtend de 58-jarige bewoner M.M., overmeesterd en beroofd in zijn woning aan de Willemsteeg in Suriname.

Volgens het slachtoffer betreft de buit 10.000 euro, 45.000 Surinaamse dollars en mobiele telefoons. Daarnaast werden twee koffers met daarin waardevolle parfum en kledingstukken ter waarde van 2.000 euro meegenomen.

Het slachtoffer verklaarde dat hij plotseling wakker schrok, nadat hij gestommel in de badkamer hoorde. Hij stond op om een kijkje te nemen en kwam daarbij oog in oog te staan met de indringers. De verdachten overrompelden en mishandelden het slachtoffer.

Ze haalden haast alle vertrekken van de woning overhoop en gingen ervandoor met voormelde goederen en geld. Hoe de verdachten de plaats hebben aangedaan en verlaten is de aangever niet bekend. Het slachtoffer wenste niet medisch behandeld te worden.

De politie van Latour ging na de melding ter plaatse voor onderzoek. Van de daders ontbreekt nog elk spoor.

4 REACTIES

 1. De daders opsporen, oppakken en vervolgens een kogel in hun kop inplanten!! Maar eerst hen op de vlucht jagen!!
  gemodereerd

 2. deze man heeft zeker ergens verteld dat hij geld heeft en luxe goederen , dom dom dom , dus niemand hoeft medelijden met hem te hebben , als de daders worden opgepakt wel de daders direct elimineren
  gemodereerd

 3. Ik sluit me aan bij @ Wiep-Ding en @ WAT, want zo denk
  ik ook erover deze deze vervloekte gedrochten. Dat de
  slachtoffer medische behandeling wegert vind ik vreemd!
  A tori fromou dja, ma goed het is zijn lichaam. Deze
  gedrochten dienen heel gauw opgespoord te worden, en hup
  levend op de brandstapel ermee. Want ze worden recidivisten
  het makkelijk zo, weg ermee!
  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Daders op de markt in Parbo standrechtelijk executeren. Want dit komt te vaak voor, geen wonder dat justitie de wapenvergunning aanvragen niet aan kan en dit jaar niets kan worden aangevraagd. Nou als ik in SR ben draag ik een Glock 45 want anders is mijn veiligheid in het geding
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.