dinsdag, mei 21, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentAvenue Nine organiseert Krabudag at Villa Thalia Rotterdam

Avenue Nine organiseert Krabudag at Villa Thalia Rotterdam

-

Does Travel - naar Suriname

Om het 3-jarig bestaan van Krabudag te vieren, organiseert Avenue Nine op zaterdag 5 november een XXL Krabudag met live optreden van Passion The Band in Villa Thalia. Vanaf nu kun je je aanmelden voor de early bird tickets. Deze feestelijke editie is tegelijkertijd een dinnershow, waarbij een 3 gangen menu wordt geserveerd.

Avenue Nine organiseert vaker speciale Krabudag edities. Zo was de Krabuboot tijdens de Wereldhavendagen afgelopen zomer in Rotterdam een succes. De tickets waren uitverkocht, de boot stroomde vol met gezellige mensen en de sfeer zat er goed in.

Eigenaar Miquil Tjon Kon Fat heeft goede herinneringen aan deze dag:  “De beleving op de boot was geweldig. De diversiteit qua mensen aan boord, zowel jong als ouder, die samen krabu aten aan lange tafels vond ik fantastisch te zien. Hoewel er een paar verbeterpunten waren, gaf de energie van de mensen het team van Avenue Nine extra motivatie om de volgende editie nog beter neer te zetten.

“Het mooist vond ik dat de mensen in koor het liedje ‘Bigi sma floot’ van Tranga Rugie zongen. Het was een onvergetelijke dag”, aldus Tjon Kon Fat. Registreren voor de aanstaande show op zaterdag 5 november kan nu via de link avenuenine.nl/krabushow/

Avenue Nine staat nog steeds bekend om hun heerlijke Surinaams/Caribische gerechten. De komende maanden worden meer leuke food events georganiseerd, zoals de Diwalibox, Rotidag ‘All You Can Eat’ XL editie, de Rotiboot en niet te vergeten de Krabuboot in december.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
 1. Ooit komt misschien een dag dat de krabu’s mensen gaan eten.
  Ook op een boot misschien.


  gemodereerd
 2. Wie heeft Doekoe voor zo’n Dinner tegenwoordig

  De Elite van SR, de rest moet op zijn landje rooien wat ie heeft

  Fijn dit


  gemodereerd
 3. Krabu dag voor mensen met een Krabu mentaliteit? Ze laten niet zien wat de prijs is. En hoeveel “vlees” heeft een krab eigenlijk? Je betaalt voor de botten en nostalgie maar niet voor wat je daadwerkelijk eet. Maar die Suri’s hier zullen er wel weer in trappen. En ik ga nu maar lekker mijn zalmmoot bakken met zout en zwarte peper. Veel goedkoper dan krabu botten in deze dure tijden.


  gemodereerd
 4. Afhaal prijzen
  voorgerecht Saoto 9 euro
  hoofd gerecht tussen 18-50 euro
  Nagerecht Kokosijs
  dan nog drank erbij

  ben al gauw 100euro pp kwijt Maar dan heb je wel een super lekker eten.
  Maar denk dat het voor een heep mensen net teveel is
  Voor dat geld kunnen ze ingrediënten halen en zelf thuis koken


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES