Klant slaat telefoon taxichauffeur stuk en mishandelt politie tijdens aanhouding

8
Politie gearriveerd op locatie

Een klant die vanmorgen vroeg een taxi bestelde heeft na een discussie over de betaling van de rit, een mobiele telefoon van de taxichauffeur weggenomen en deze daarna vernield. Ook zou hij twee agenten tijdens zijn aanhouding hebben mishandeld met als gevolg dat beide agenten pijn over hun lichaam hebben opgelopen en medisch behandeld zijn.

Ondanks dit alles werd de man, die onder invloed van alcohol of drugs verkeerde, met versterking van collega’s naar het politiebureau van Lelydorp overgebracht ter voorgeleiding.

Volgens de taxichauffeur reed hij omstreeks 06.45u te Lelydorp. Er kwam een klant, die een taxi bestelde met als bestemming de Suralcoweg. Gekomen ter hoogte van een fastfood restaurant aan de Indira Gandhiweg bracht de taxichauffeur zijn auto tot stilstand, omdat hij en de klant onderweg naar de plaats van bestemming een woordenwisseling kregen over de prijs van de rit.

De klant pakte de telefoon van de taximan, die in de wagen aan de oplader was. Daarna rende hij in de richting van een bandenzaak. De aangever ging hem achterna, waarbij beide mannen in een worsteling raakten. Bij die gelegenheid sloeg de verdachte de weggenomen telefoon stuk.

Het lukte de aangever niet om de verdachte aan te houden daar hij vreselijk tekeer ging en hij niet opgewassen was tegen hem. De verdachte maakte zich uit de voeten, waarna de benadeelde taxichauffeur naar het politiebureau van Lelydorp reed en aangifte deed. Twee agenten gingen voor onderzoek met de aangever mee.

De verdachte werd in de directe omgeving ter hoogte van een tankstation gesignaleerd. Tijdens de aanhouding verzette de man zich vreselijk tegenover de politiemannen, waarbij de agenten slagen moesten incasseren en daardoor pijn leden. De man werd na zijn aanhouding, met behulp van collega’s overgebracht naar het politiebureau.

De agenten die van pijn klaagden, werden door hun collega naar de Spoedeisende Hulp vervoerd voor behandeling. Op het politiebureau aangekomen verdachte ging de verdachte vreselijk tekeer. Hij zal na ontnuchterd te zijn worden voorgeleid bij een hulpofficier, die na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie een beslissing zal nemen over de inverzekeringstelling van deze driftkop.

8 REACTIES

 1. dit zijn toch geen agenten , ze zijn slaapkoppen , foei , ha ha laten zich mishandelen , eigen schuld
  gemodereerd

 2. Hebben deze amateurs geen gummiknuppels? Een paar flinke meppen en die agressor was meteen nuchter. Hij mag van geluk spreken dat de 1982 methode niet is toegepast toen hij zich uit de voeten maakte.
  gemodereerd

 3. Lelydorp ????? Misschien zijn de agenten van Hindustaanse
  afkomst. En misschien iele mannetjes ook nog, mijn handen jeuken gewoon! Traangas en gummieknuppel helpen niet, trouwens hebben de agenten in Su traangas ???? Het enigste
  wat zou helpen bij deze dronkaard is een paar kogels door zijn
  bovenbeen te jagen! Maar wel wachten tot hij nuchter is, dan doet het extra pijn! ”Wat een gal jong” Ik heb niks tegen Hindustanen, want 60% van mijn vrienden zijn Hindustanen.
  Laat ik dat gelijk vermelden voordat, voordat ik ze op mijn dak
  krijgt!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Ik ben agent met wapen en een idioot valt me aan??
  Beide benen doorzeven.
  Wie jullie moeten schieten laten jullie.
  Ook die taxi man. Hij grijpt je mobiel en rent weg. Rijdt zn mars te pletter.
  In USA had deze man zeker 10 gaatjes gehad. Gaat betalen en is dan vrij.
  gemodereerd

 5. Taxichauffeur wordt een gevaarlijk beroep. Zeker in Suriname.
  Maar ook taxichauffeurs stelen en verkrachten.
  Het mes snijdt aan vier kanten.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.