Adviseur president doet aangifte tegen Mansaram en nep FB-account Papa Waldo

12

Een adviseur van president Chandrikapersad Santokhi heeft afgelopen week aangifte van smaad en laster gedaan tegen NDP’er Sharmila Mansaram en nep Facebook-account Papa Waldo.

Volgens de adviseur worden er al enkele maanden allerlei valse berichten over hem verspreid. Afgelopen week heeft hij weer gemerkt dat er op Facebook berichten over hem zijn geplaatst, meldt de Surinaamse krant Times of Suriname.

Volgens de krant verklaarde de raadgever bij de politie dat Mansaram en Papa Waldo de berichten zouden hebben geplaatst. De politie is een onderzoek gestart.

Vernomen wordt dat het nep-account voor enige tijd door Facebook geblokkeerd is om nieuwe berichten te plaatsen. Mansaram die volgens maandblad Parbo de motor was achter fake news platform Faya Pepre, werd al langer in verband gebracht met fake news.

12 REACTIES

 1. Deze troostmeisje, juweeltje uit de ndp kast is nu zo te zien aan haar buik iets verschrikelig met haar gebeurt.
  gemodereerd

 2. Die vieze vuile paturia sharmila moet haar paarse kappa houden. Overloopster 1e klas. Ga je rok optillen in ocer en aan de patrijsstraat 28 te leonsberg. Hopelijk dat die vliegen opa D gelijk de pijp uit laten gaan.
  gemodereerd

 3. Deze adviseur ontvangt SRD 25.000 per maand om zich bezig te houden met roddelsites. Hebben ze niets beters te doen in dat land. Als iemand tien schone vingers heeft, dan moet je niet druk maken wat anderen zeggen, ga gewoon door met je leven.
  gemodereerd

 4. Naar aanleiding van die ravage op de Krimbrug heeft Poetin uit kwaadheid aardig wat terreurdaden uitgevoerd in Oekraïne.
  Een defensiespecialist deed naar aanleiding hiervan een hele wijze uitspraak. Die zei:” Met terreurdaden win je geen oorlog. Je maakt het alleen maar erger” .
  Sharmila Mansaram: mag ik het bovenstaande vervangen door: “Met smaad en laster win je geen verkiezing voor de NDP. Als jouw campagne mislukt maak je het alleen maar erger voor de NDP.”
  gemodereerd

 5. Als we moeten praten over figuren die nep accounts hebben dan staat VHP op nr 1.
  Nu hebben jullie er moeite mee dat jullie smerige zaken naar buiten komen.
  gemodereerd

 6. Debby 10 oktober 2022 Bij 11:08
  Als we moeten praten over figuren die nep accounts hebben dan staat VHP op nr 1.
  Nu hebben jullie er moeite mee dat jullie smerige zaken naar buiten komen.

  Waarom praten en niet meteen aangifte doen als je zo overtuigd van je zaak bent? Volg het voorbeeld van de raadgever en doe ook tegen de VHP dan aangifte. Doet mij denken aan de woorden van de fascistische dictator; ‘ als ik wil sluit ik de hele VHP top op’….zoals het een lafaard betaamt bleef het alleen bij loze woorden. Bah !
  gemodereerd

 7. Das het enige ‘wapen’ dat paars heeft; ontiegelijke rommel spugen.

  De rest vd garbage-page zijn veelal opgetuigd door surineds. Zoals die tulband afro, etc etc.
  Ze zitten gevangen in hooiland en kunnen geen kant op. Haast niet gewerkt, geen oso in suri, onderdrukt (vinden ze) door de pt’atas.
  De met pannen en deksels, scheldende, schuimbekkende species, gezien voor de adk-lezing. Die ja!

  Heel goeie reactie vd VHP mbt die belasting kwestie. Vaker doen aub. Sla terug!

  Suri heeft al 2 jr ervaring met deze ranzige strategie en nog steeds zijn er mensen die erin trappen.
  Niets wat uit de ndp-hoek klopt, toen niet, nu niet en nooit niet.
  gemodereerd

 8. De VHP is wel erg interessant voor debiele debby, anders zou ze echt niet elke dag bij elk artikel iets te knorren hebben. “Knor knor” zei het v……
  gemodereerd

 9. Dan heeft de VHP dus een koekje van eigen deeg en nu rennen ze huilend naar de politie om aangifte te doen.uitgeekdnd de partij wiens totale verkiezingscampagnewwrd gedaan door fake accounts met laster praat.typischpantoffelheldengedrag van gasten die erom bekend staan iets te willen beginnen maar bij de minste geringste weerstand rennen naar de politie en maken rechtzaken evan omdat ze weten dat de psrtijdige rechterlijkke macht grotendeels uit exponenten van hun partij bestaat
  gemodereerd

 10. Debby en shermila zijn één en de zelfde persoon.
  Ze zorgen dat opa D aan zijn happy ending komt.deze paarse motjo ratten zorgen dat alle paarse criminelen ratten aan hun trekken komen.
  gemodereerd

 11. Shalmila Mansatan. Kalimadjoe heeft het eigenlijk reeds gezegd, maar eerlijk is eerlijk:wat is met dat mooie lichaam van jouw gebeurd? Hebben de NDPers jouw lichaam zo geruïneerd?
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.