Management: ‘Het gaat goed met gospelartiest Raff Chanco’

8

“Het gaat goed met Raff Chanco. Hij is mentaal en geestelijk, zoals jullie hem kennen, sterk gebleven.” Dat meldt het management team van de Surinaamse gospelzanger.

De gospelartiest werd in juli door de politie aangehouden en na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld op verdenking van seksueel misbruik van een 15-jarig meisje.

Berichten van mishandeling en strafeis, die via social media worden verspreid, berusten volgens het managementteam niet op waarheid. “Het proces loopt nog en de artiest zal met een verklaring komen, zo gauw het afgelopen is.”

Raff Chanco is bekend van de hits ‘Yu na mi taanga’ en ‘Paadong’.

8 REACTIES

 1. In zingen/schreeuwen als de besten, schudden met hun konten als of het einde vd wereld is, alleen verdienen ze nauwelijks droog brood mee.

  Als anderen zich op school inspannen en tot de besten gaan behoren, worden ze jaloers en komen met ongefundeerde argumenten, die kant noch wal raken.

  Blijven jullie je plein publiek ding doen, maar laten jullie anderen die hun ding waarmee ze internationaal in overal gewild zijn dan ook hun ding doen met rust.

  Als je ook slim wil zijn, besteedt dan veel aandacht aan leren en studeren, maar let op, niet ieder een heeft een wiskunde knobbel of een knobbel voor exacte vakken.

  Ook zonder die exacte knobbel kan jij met studeren ver komen in andere studierichtingen.
  gemodereerd

 2. Zolang hij achter slot en grendel zit gaat het goed voor potentiële slachtoffers. Weet je laat deze zanger maar lekker in de gevangenis zijn gospels ten gehore brengen. Huichelaars zijn er genoeg,
  gemodereerd

 3. passant die exacte knobbel is een stoornis hoor. autisme asperger
  vaak zijn deze mensen sociaal zwaar onderontwikkeld.
  erg is dit niet voor ze blinken dan weer uit op een ander gebied hun omgeving heeft er meer last van.
  misschien was zei ook een van die kras taja´s en nu is hij de lxl
  Ik verwacht niet dat mijn reactie zal worden geplaatst, omdat er nog nooit iets van mij is geplaatst, waarschijnlijk door het volgende dat ik er bij plaats

  ik vraag me af waarom jullie nog je verhaal hier schrijven. je kan het net zo goed op een papiertje thuis schrijven en op tafel leggen. of bij de supermark op zo´n bord
  je kan hier niet met elkaar praten over bepaalde zaken omdat je reactie pas na dagen wordt geplaats. wat heeft het dan nog voor zin vraag ik mij af.
  de enige manier om ze hier weer normaal te laten doen en alle reacties direct te laten plaatsen is een boycot, dus niet komen kijken of je reactie is geplaatst want dat levert ze cliks op.
  Als je nieuws uit sranang wil zijn er genoeg andere sites.
  ik neem aan dat mijn reactie niet wordt geplaatst, maar ka misschien ontsnapt het aan hun aandacht
  gemodereerd

 4. @Passant “Zo te zien kent u zijn achtergrond info heel goed”. Hoe bent u zo zeker van …. dat die jongen niet geschoold is?. Ga eerst grondig uw onderzoek doen, dan komt u weer met uw mening broederrr. En nog wat generalisatie, van een bepaald groep waarvan u nauwlijks weet heeft, come on!! Ga meer koffie dringen, krub..
  gemodereerd

 5. @ Passant
  Altijd wil men doen als of er alleen mensen die niet naar school zijn gegaan misdadigers zijn.
  Wel nu:
  Deze Raff Chanco heeft een Bachelor diploma op zak.
  Bekende Amerikaanse serie moordenaar Ted Bundy studeerde rechten.
  Met andere woorden wil ik zeggen dat Hoger opgeleiden ook verkrachters,moordenaars enz kunnen zijn.
  Ga naar Anton de Kom Universiteit,een grote groep die daar nu is, lijkt op Sampie.
  Niet omdat een groep naar de stad is gekomen en zich als beesten gedragen,dan wil dat zeggen dat alle misdaigers zijn.
  RAFF CHANCO HEEFT IETS GEDAAN DAT HELEMAAL NIET GOED IS.
  LAAT HIJ ZIJN VERDIENDE LOON KRIJGEN.
  @Passant
  Oordeel Raff Chanco.
  Laat ons Binnenlandse Binnenlandse bewoners die goed willen leven met rust.
  gemodereerd

 6. PS. Ik ben echt niet eens met dat wat hij heeft gedaan, maar wanneer u uw ordeel wilt plaatsen, moet die alleen gebaseerd zijn op Raff ‘Chanco’, niet een bepaald groep.
  gemodereerd

 7. Tsja.
  Een man moet leren dat als een meisje/vrouw naar je lacht, dat niet betekent dat ze iets wil met je.
  Als ze echt iets willen, dan bespringen ze je. Wacht dus tot je besprongen word!
  gemodereerd

 8. @mor niet iedereen die goed is in exacte vakken heeft Asperger en andersom is het ook niet het geval, dat is eerder de uitzondering. Dat is net zo’n stomme opmerking als die over de Hindustanen die medicijnen gaan studeren, dat alle dansers homo zijn en acteurs en regisseurs jood.
  Hetzelfde zou je kunnen zeggen van elke top zakenman, wetenschapper, musikant, danser en sportman/vrouw , die lijken ook vaak zeer beperkt bezig te zijn, omdat je nu eenmaal niet op de absolute top kan presteren als je niet totaal inzet met uitzondering van al het andere, waardoor het sociale aspect er wel eens bij inschiet.
  De meeste die ik ken hebben ook belangstelling buiten hun vakgebied, maar dat valt niet zo op, omdat dat vaak in de privesfeer gebeurt ter afleiding en ontspanning. Niet iedereen is een narcist en show off.
  Een goed voorbeeld is de huidige Nederlandse minister van Onderwijs.
  @passant talent in exacte vakken is niet het belangrijkste in de wereld. Om een maatschappij goed te laten draaien heb je diversiteit nodig en een veelvoud aan talenten. Wat je niet nodig hebt is de veelvoud aan paristaire en onnutte bezigheden waar onze huidige tijd van vergeven is, die zo populair zijn bij de huidige jeugd.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.