Advocaat Nibte: ‘Absoluut geen drugs aangetroffen bij Saya’

14
Advocaat Nibte: 'Absoluut geen drugs aangetroffen bij Saya'
Beeld (c) D-TV

“Er gaan geruchten rond, dat Jean ‘Saya’ Mixon reeds op vrije voeten is. Niks is minder waar; hij is nog steeds in detentie.” Dat zegt zijn advocaat Maureen Nibte tegen Waterkant.Net, over haar cliënt die afgelopen vrijdag werd aangehouden.

De raadsvrouw geeft verder aan onze redactie te kennen, dat er absoluut geen drugs bij de ondernemer zijn aangetroffen. “Geen grammetje. Hij wordt volgens de inverzekeringstelling verdacht van valsheid in geschrifte, oplichting, overtreding van de vuurwapenwet en deelneming aan een criminele organisatie”, aldus Nibte.

Vanwege het contactverbod van acht dagen heeft de advocate hem niet gesproken. Ze geeft ook aan dat ze nog niet weet of cliënt de verdachtmakingen erkent of ontkent.

Voorts geeft de advocaat aan dat ze met betrekking tot Overtreding Vuurwapenwet niet precies weet wat er is aangetroffen. “Het kan om een of meer vuurwapens gaan, maar het kan evengoed gaan om lege patroonhulzen, of om een gasbuks, ik weet het niet”, aldus Nibte tegenover Waterkant.Net.

Het bericht over drugs werd door Facebook account ‘Sanjai Birbal’ verspreid. Op social media onlangs ontmaskerd als fake account dat gebruik maakt van de foto van de Indiase acteur MB Padmakumar:


14 REACTIES

 1. Hoe vind ze de tijd? Het is dat het OM en de politie zo onbekwaam is, zodat ze maar weinig uren per cliënt hoeft te besteden.
  gemodereerd

 2. Beste famiri, wordt tijd deze “handelaar” naar zijn vaderland te sturen. Daar kan hij meehelpen om zijn vaderland op te bouwen.
  gemodereerd

 3. Onschuldig zal hij niet zijn. Ik wachte op de dag dat ze deze man zouden opschuiven.
  Als er een uitlevering was, was hij weg.
  Wie kent zn vriend niet??
  gemodereerd

 4. Nipte speelt politiek oftewel ze probeert verwarring te zaaien.
  Ik heb de berichten over deze man gelezen en er staat nergens dat de politie op zoek was naar drugs. Dat zijn woorden van Nipte. Dus Nipte: geen rookgordijn opwerpen.
  Mijn mening is dat je als immigrant binnen zo’n korte tijd zoveel macht, invloed en geld niet op een eerlijke manier kan verwerven.
  Een auto van € 300.000 heeft een tegenwaarde van SRD 6 miljoen. Dat geld verdient geen enkele Surinamer (afgezien van drugs en/of illegale praktijken) niet in zo een korte tijd.
  gemodereerd

 5. Nibte is een top advocaat en doet haar werk prima. Niets mis mee. Maar deze boef Saya, groot sponsor van de oranje partij, moeten ze met een enkel naar Haïti sturen of langdurig opsluiten.
  gemodereerd

 6. Natuurlijk niks gevonden bij HEM thuis. Hij is niet dom. Die drugs dinges zal hij wel ergens anders doen .
  gemodereerd

 7. Dag meesteres. Heeft u ook in zijn onderbroek gekeken ? Als het Saddam Hussain lukte om zijn massavernietigingswapens in zijn onderbroek te verstoppen moet het voor Saya een koud kunstje zijn om die troep zijn ondergoed te verstoppen. Kijkt u goed !
  gemodereerd

 8. Het is niet de eerste keer dat er doelbewust verwarring wordt gezaaid op de paarse sites, dat heeft mevr vaker ervaren.

  Maar dit is voldoende lijkt mij;
  “Hij wordt volgens de inverzekeringstelling verdacht van;
  -valsheid in geschrifte, (paspoorten, inklaring auto)
  -oplichting, (zijn landgenoten)
  -overtreding van de vuurwapenwet (gangster)
  -en deelneming aan een criminele organisatie (drugs en mensenhandel).”

  Heeft hij een verblijfsvergunning, dan intrekken en optieven @OM, als voorbeeld voor andere buitenlandse criminelen.
  gemodereerd

 9. Nibte is net als Wetski in Nederland een laffe advocaat van de duivel.

  Altijd dit soort criminelen die ze verdedigen.

  Gelukkig komen ze allemaal aan de beurt, vroeg of laat worden ze door hun eigen klanten om zeep gebracht.
  Ik zou er geen traan om laten als dit soort gespuis wordt opgeruimd.
  gemodereerd

 10. debby iedereen kent jou vriend ddb , dus niets nieuws , maar hoe weet jij dat jou vriend saya vrij gelaten is , vertel wie jou dat verteld heeft zodat iedereen het hier op WTK het kan lezen
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.