donderdag, april 25, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie32-jarige verdachte kappartij meldt zich bij de politie

32-jarige verdachte kappartij meldt zich bij de politie

-

Does Travel - naar Suriname

De 32-jarige verdachte W.A. heeft zich vrijdagavond aangemeld bij de politie van Bronsweg. Woordvoerder van het Korps Politie Suriname, Milton Bisschop, deelt mee, dat de man vrijdagmiddag op Kraboedoi in Brokopondo een andere man heeft gekapt met een houwer.

De aanleiding daartoe betrof een oude vete om een gouddal. Na het geval trof de politie de nodige interventies om de verdachte op te sporen. “Kennelijk werd het de verdachte te heet onder de voeten en meldde hij zich aan bij de politie van Brownsweg”, aldus Bisschop.

De man werd terstond aangehouden en is na voorgeleid te zijn bij een hulpofficier van justitie, na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Het slachtoffer is nog onder medische behandeling.

De houwer is vooralsnog niet achterhaald.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. Voor straf alle sloten in de stad een jaar lang schoonhouden van onkruid en afval. Zal hem leren🤣 Hij kan in ieder geval naar hartenlust gaan kappen😂


    gemodereerd
  2. Hopelijk heeft hij Nibte gebeld voordat hij zich aanmelde. Ze krijgt hem wel zo weer vrij. De O.M van suriname is bezet met amateurs


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES