Man gewapend met houwer mishandelt en berooft bromfietser

4
Politieauto in Suriname

De 37-jarige K.B. kreeg gisteren rond middernacht de schrik van zijn leven, toen een man gewapend met een houwer hem aanviel en met zijn bromfiets ervandoor ging. Dit gebeurde aan de Nieuwe Charlesburgweg in Suriname, voor Soeng Ngie.

Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat het slachtoffer met een vrouw stond te praten. Op een gegeven moment kwam de verdachte gewapend met een houwer op de man af. Hij gaf aan dat de vrouw met wie hij sprak zijn vriendin was. De gewapende man wilde weten wat de andere daar met haar deed.

Zonder enige aanleiding begon de man het slachtoffer met de platte kant van de houwer te slaan. Als gevolg hiervan liep het slachtoffer schrammen en striemen op. Vervolgens heeft de dader de bromfiets van het slachtoffer afgepakt en is richting de Sohawanweg gereden.

De buit betreft een bromfiets van het merk Yamaha met registratienummer 100448.

De Surinaamse politie werd naderhand ingeschakeld en ging ter plaatse voor onderzoek. Het slachtoffer is met een visum verwezen naar de Spoedeisende Hulp voor medische behandeling. Van de dader ontbreekt nog elk spoor.

4 REACTIES

 1. En, wat zegt de dame over het hele voorval, is ze werkelijk bevriend met de dader? Als ze hem inderdaad kent, moet het niet moeilijk zijn de heethoofdige houder van de houwer op te sporen.
  gemodereerd

 2. En als men deze kolére hond doodschiet ga jij de bak
  in. Wat een omgekeerde wereld zeg, ik zou het leuk
  vinden als ze hem doodschieten. 1 Ding is 100%
  zeker, de regering is te tolerant tegen de ”Criminaliteit”
  100% zelfs, doe ”Verdomme doe wat aan, zou ik zeggen”.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.