Levenspartner medewerkster Hakrinbank in vrijheid gesteld in fraudezaak

8
Hakrinbank Suriname

Het Openbaar Ministerie in Suriname heeft Carlos V. vrijdag in vrijheid gesteld. Hij is de levenspartner van bankmedewerkster Sharon Z. die op verdenking van frauduleuze handelingen in de miljoenen fraudezaak bij de Surinaamse Hakrinbank was aangehouden.

Dit bevestigt zijn advocaat Maureen Nibte tegenover Waterkant.Net. Ze zegt, dat haar cliënt Carlos niets te maken heeft met deze zaak. Op basis van haar aangehaalde verweren ging het OM akkoord en stelde Carlos in vrijheid.

In deze zaak zijn eerder Sharon en haar vriend Reynaldo J. gearresteerd. In het belang van het onderzoek werden hun voertuigen, twee Toyota Hilux Rocco’s in beslag genomen, omdat het vermoeden bestaat dat deze pick-ups met het geld verkregen uit fraude zijn aangeschaft.

De bank employee had zich, na de ontdekking van de vermeende fraude aan het werk ziek gemeld. Tijdens een intern onderzoek bij de bedoelde bank bleek, dat zij gelden naar verschillende personen had overgemaakt. Ook naar haar vriend.

Het exact weggenomen geldbedrag dat Sharon zou hebben weggesluisd, is nog niet bekend.

8 REACTIES

 1. Aaah.. Hakrin bank, voormalig Vervuurts bank. Er was a goeie restaurant beneden met ibis vogels in de etalage.
  gemodereerd

 2. DAARRR!! jawel daar bij de O.M. DEUGT VOOR GEEN METER!! Zodra een advocaat komt met hun verhaal, dan ben je vrij!! Laat Bouta, bofdraad e.a. ook Nibte nemen! dan ben je ook nipt vrijgesproken!!
  gemodereerd

 3. he ja he ja nibte en het OM kan stikken , waardeloze gasten zijn het , door die nibte neemt juist de criminaliteit toe hier in Suriname en de president vind het goed zo te zien want nu kan hij het geld dat het volk toebehoort geven aan de slm om vliegtuigen te kopen , wordt vervolgd
  gemodereerd

 4. Nibte met haar goede relatie met de O.M. krijgt ieder crimineel vrij in dit bananen republiek.
  gemodereerd

 5. Hij wist egt van niets. Hij dacht gewoon dat zijn levenspartner goed verdiende, echt waar jullie kunnen me geloven
  gemodereerd

 6. Joh, die binnenman wist van niets.
  Dit was een makkie voor nibbit.

  Het onvoorstelbare feit is, dat onder de neus v twee VES(Vereniging Economen Suriname) leden (lid rvc) geld is ontvreemd en niemand weet hoeveel. Jaarrekening klopt niet, niet gezien, te druk met het schrijven van destructieve artikelen.
  Plus is het bestuur v hkb gecoupt door een fony advocaat.
  Dat zijn keiharde criminele feiten.
  gemodereerd

 7. Dit heeft niets met de VES-economen te maken. Te kortzichtig zoals gewoonlijks over mensen die kritisch zijn. Er zit daar een incompetente directeur, zeer vrouwonvriendelijk. Niemand kan hem wat doen, omdat hij van oranje huize is.
  Er is niets mis met advocaat Nibte, ze doet haar werk meer dan voortreffelijk.
  gemodereerd

 8. Ooooh dus als de bank wordt bestolen dan zijn er snel aanhoudingen! Hkb heeft mij bestolen voor 350.000 usd. alle bewijzen van vals opgemaakte notariële aktes zijn gepubliceerd op mijn fb site van thermen hermitage n.v. 3 rechters hebben de bank steeds beschermd. Hof van Justitie heeft de zaak niet behandeld in hogerberoep maar wel een flut vonnis van 3 a4tjes maar over de vals opgemaakte documenten is niets gezegd. waar is het O. M? De motor in deze fraudezaak is kennelijk als beloning, directeur geworden van de surichange bank! De georganiseerde misdaad in Su is groter dan we denken!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.