Tanicha Narain namens Suriname naar modellen verkiezing in Turkije

9
Tanicha Narain namens Suriname naar modellen verkiezing in Turkije
Foto (c) Talula - via Top Model of Universe Suriname.

Van 12 tot 17 oktober 2022 vindt de modellen-pageant ‘Top Model of Universe’ plaats in Istanbul, Turkije. Ook Suriname doet mee en zal daarbij vertegenwoordigd worden door de 19-jarige Tanicha Narain. Dat meldt Jermain Tjin-A-Koeng, oprichter van Tropical Beauties Suriname.

Tanicha is 3e jaars student van de Algemene  Middelbare School en heeft diverse titels op haar naam staan zoals Miss Teen Caribbean Suriname, Miss Teen International Suriname en Miss Teen Ultra Continental Suriname.

Er zullen circa vijftig model/missen en ongeveer even veel  model/misters mee doen voor de titel van Top Model of Universe Miss & Mister. Tijdens hun week verblijf in Turkije zullen de kandidaten voorbereidingen treffen voor de finale avond, ook zullen zij meedoen aan  fashionshow in kleding van Turkse designers en zullen zij kennismaken met de stad Istanbul via een boottocht.

Winnaars van Top Model of Universe krijgen diverse modellen contracten en een geldbedrag en zullen de hoofdmodellen zijn tijdens Marrakesh Fashion week en Fashion week Turkije. Daarnaast krijgen ze ook de kans  officieel onder management contract te staan van een top internationaal modellenbureau.

Tanicha is deze week vertrokken naar Turkije. Ze bedankt een ieder die haar heeft ondersteund in haar traject naar Top Model of Universe.

9 REACTIES

 1. Sampie De Koe, waarom geen andere volk en wel Tanicha Narain???? Er zijn zoveel mooi, sexie en bloedmooie en knappen negerinnen of anderen!!
  gemodereerd

 2. 3e klas middelbare school en 19. Misschien moet ze eens wat minder aan verkiezingen meedoen en harder studeren.
  Op een bepaald moment is liggend je staande houden voorbij.
  gemodereerd

 3. Blijkbaar had je dat niet goed genoeg aan jouw dochters uitgelegd A3 . Of denk jij ook als Sampie ?
  gemodereerd

 4. Volgens de oude normen uit mijn tijd zou je bij de snelste studieduur 11 jaar oud moeten zijn om te slagen voor de lagere school. De mulo duurde 4 jaren en er was een mogelijkheid om vanuit de derde klas richting AMS te gaan. Dus 14 jaar op de AMS. In de 3e Ams moet je dus 17 jaar oud zijn. Er zijn in Suriname geen of heel weinig studenten te vinden, die aan deze norm voldoen.
  Dus A3 twee vragen:
  1. Heb je de AMS gedaan ? en
  2. Hoe oud was je toen jij in de 3e klasse zat?
  Ik was 20 toen ik de AMS afrondde . Dat komt omdat ik de ULO (2 jaar Sypesteinschool) heb gedaan en de 4e klas Mulo-B heb gedaan omdat ik Starfighter piloot wilde worden. Een droom van mij, die gelukkig niet is doorgegaan omdat die dingen de gewoonte hadden om vaak neer te pletteren.
  Dus: niet oordelen over anderen als je hun achtergrond niet kent.
  gemodereerd

 5. Zullen hun vader, broers, ooms zich ook vergapen aan het lichaam van deze meisjes?
  Zo ja, is dit niet uitlokking van incest? En dus strafbaar?
  gemodereerd

 6. A3: dan behoor je tot de uitzonderlijke superstudenten (een uitstervend ras in Suriname), die nooit hindernissen hebben ondervonden in hun leven. Waardeer en koester het feit dat jouw bedje gespreid was. Anderen hebben het niet zo makkelijk gehad in hun leven. Ik kom uit de getto en het is niet abnormaal dat wij een langere weg naar succes moeten afleggen dan de gelukkigen.
  gemodereerd

 7. A3, dat is heel lovenswaardig. Klasse!
  Hopelijk heb je naast deze indrukwekkende schoolcarrière ook nog leren omgaan met teleurstellingen en de onvermijdelijke klappen die het leven voor een ieder in petto heeft. De copingsmechanismen om met tegenslagen/teleurstellingen om te gaan leer je niet in de schoolbanken. Iemand die alleen maar successen kent, zal de onvermijdelijke tegenslagen niet kunnen verkroppen. Het logisch gevolg hiervan zijn psychische problemen en in het ergste/trieste geval zelfdoding.
  gemodereerd

 8. @first things first daaraan ontkomt niemand. Goed kunnen leren maakt je niet onkwetsbaar, maar ik heb een goede basis van huis mee gekregen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.