Salesman doet aangifte van ontvoering en beroving 200.000 SRD

11

Een 41-jarige salesman in Suriname, heeft donderdag aangifte gedaan van ontvoering en beroving. Hij zou daarbij 200.000 SRD, 700 euro en andere persoonlijke spullen die hij bij zich had, zijn kwijt geraakt.

Vernomen wordt dat de man vanuit Albina kwam en bij de Wijdenboschbrug uitstapte. Volgens het slachtoffer kreeg hij omstreeks 03.00u een lift van een voor hem onbekende bestuurder in een zwartgelakte auto. Hij zou naar het woonadres van zijn moeder aan de Piranhaweg gaan.

De bestuurder zat alleen in de auto toen het slachtoffer instapte. Onderweg haalde de automobilist een andere man op. Deze laatste haalde op een gegeven moment een jachtgeweer tevoorschijn en bedreigde het slachtoffer daarmee. Hij werd toen geblinddoekt.

De bestuurder bracht de auto bij een adres aan de Nieuwe Charlesburgweg tot stilstand, waar de salesman aan een paal werd vastgebonden. Pas in de middag werd hij losgemaakt en weer in de auto geplaatst, waarna ze met hem wegreden.

Het lukte het slachtoffer aan de verlengde Nieuwe Charlesburgweg nabij de kruising van Ringweg Noord uit de rijdende auto te springen. Hij begaf zich naderhand naar de woning van zijn moeder vanwaaruit hij de politie inschakelde.

Van de daders ontbreekt nog elk spoor.

11 REACTIES

 1. Goedenochtend. Mag ik een keer raden dat de daders mensen zijn die op Sampie lijken100% zeker !
  gemodereerd

 2. Na soso comedy!! Er wordt een spelletje gespeeld!!

  Lees het verhaal!!! De vraag reist!! waarom moest hij uitstappen en waarom moest hij op een lift wachten?? Hij had toch zijn vervoer!! Waarom moest hij in een onbekende auto stappen!! Hij probeert de zaak te belazeren. Maar de Surinaamse O.M. is zwak, dat zij er in trappen!! De hele O.M. is een toneelstuk!!

  Vernomen wordt dat de man vanuit Albina kwam en bij de Wijdenboschbrug uitstapte. Volgens het slachtoffer kreeg hij omstreeks 03.00u een lift van een voor hem onbekende bestuurder in een zwartgelakte auto.
  gemodereerd

 3. Heel raar verhaal….is dit echt of verzonnen??? Maar tja in Suriname is alles mogelijk
  gemodereerd

 4. Doorzichtig verhaal! Wie stapt er tegen 3u in de ochtend in een auto van een onbekende???
  gemodereerd

 5. Geloof er geen malle m van. Hoe dom kun je zijn om in een auto van een totaal onbekende te stappen. Waarom bij de brug uitstappen op zo’n tijdstip? Verklaring stinkt van alle kanten.
  gemodereerd

 6. Dit verhaal lijkt niet pluis.Zijn de dieven zo lief om je terug te halen van waar je was vastgebonden en om je terug in de buurt van je *mama* te brengen waw.Liever komen ze mij berover met hun galant gedrag.niemand heeft je aan die paal gezien waar je vast zat(spook)?
  gemodereerd

 7. Gelooft de salesman dit verhaal zelf? Het verhaal klopt van geen kant. Zoveel geld en dan in de nacht bij een onbekende in de auto stappen? Sodemieter toch op man. Ze moeten je m.rs vastbinden aan een paal in de felle zon tot je waarheid vertelt. Je hebt toch al ervaring hiermee.
  gemodereerd

 8. Een ongelovig en warrig verhaal, het klopt helemaal niet!
  Het lijkt me een doorgeschoten kaart, volgens mij wil hij de
  verzekering oplichten met zijn verhaal. De recherche moet
  maar hun uiterste best doen, om de zaak op te lossen!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.