[UPDATE] Politie zoekt familie van in Suriname overleden Haïtiaan

2
Politie zoekt familie van in Suriname overleden Haïtiaan

De Surinaamse politie is op zoek naar familie en/of nabestaanden van deze man van Haïtiaanse afkomst, met vermoedelijk de naam Andre Vital. Zijn ontzielde lichaam ligt opgebaard in het mortuarium van het Bejaardentehuis Ashiana.

Volgens het Korps Politie Suriname was de man vanaf 11 juni 2022 tot en met begin juli 2022 in bovengenoemd bejaardentehuis opgevangen. Hij werd op 7 juli voor medische behandeling afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis
Paramaribo, maar heeft bij aankomst te SEH het leven gelaten.

De nabestaanden van Andre Vital worden voor het ter hand nemen van de begrafenis opgeroepen zich in verbinding te stellen met de afdeling Forensische Opsporing op de telefoonnummers 402134 en 404022, het Command Center op 115 of de gratis tip lijn 179.

Bekijk de oproep op politie.sr.

UPDATE: Op dezelfde dag dat de politie het bericht uitbracht dat ze op zoek was naar nabestaanden, werd Vital begraven in Paramaribo. Zijn uitvaart werd mogelijk gemaakt door het Consulaat Generaal van Haïti in Suriname, zegt de consul in gesprek met de redactie van Waterkant.Net.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.