woensdag, april 24, 2024
HomeOnderwerpenEconomieEr worden geen vergunningen meer verleend voor exploiteren van pompstations

Er worden geen vergunningen meer verleend voor exploiteren van pompstations

-

Does Travel - naar Suriname

Sinds 1 oktober worden er geen bedrijfsvergunningen meer verleend voor het exploiteren van pompstations in Suriname. Dit meldt het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZ).

Het besluit volgt in het kader van regulering van het vestigingsbeleid ingevolge de WET van 07 mei 2020, houdende regels voor duurzaam milieumanagement (Milieu Raamwet).

EZ acht het noodzakelijk om de vergunningsvoorwaarden aan te scherpen alsook de spreiding te reguleren.

“Alle lopende aanvragen zullen vooralsnog niet verder in behandeling worden genomen”, aldus het ministerie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. Er zijn al te veel in de binnenstad. Op weg nr nickerie, of Albina of afobakka moeten er pompstations komen met kleine shop.


    gemodereerd
  2. Mofo taki
    Kom met geld dan krijg je zo een vergunning.
    Laat ze naar de stations kijken in en dichtbij woon gebieden super gevaarlijk


    gemodereerd
  3. tussen 2016e 2020 zijn pompstations als paddenstoelen uit de grond gekomen , en nu zie je ze naast elkaar , het lijkt gebroederlijk , maar zoals laatst toe er geen benzine toevoer was , alleen GOw2 had nog enigszins benzine , nou van gebroederlijk was niet meer te vinden , soms zelfs agressie , dus die paarsen hebben het toegelaten , een kennis van ons heeft al 30 jaar een pompstation en toen iemand een vergunning kreeg om naast hem ook met een pomp te beginnen ging hij in protest en de rechter beval dat er tenminste 1 kilometer tussen moest zitten , maar later trok de rechter het bevel in en die man kon naast onze kennis bouwen , echt dit was rasechte paarse corruptie


    gemodereerd
  4. Dat wil ik nog wel zien, er lopen een paar figuren rond die hier niet blij mee zullen zijn. Als er maar iemand met een zak geld komt krijgt hij heus wel zijn vergunning.

    Kijk maar naar al die autobedrijven, wisselkantoren en Casino’s , die op deze geoorloofde legale manier hun geld kunnen witwassen.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES