Weer illegale landingsbaan in Suriname in opdracht OM vernietigd

7
Weer illegale landingsbaan in Suriname in opdracht OM vernietigd
Beeld (c) OM Suriname

De bestrijding van ondermijnende criminaliteit waaronder de (transnationale) drugs criminaliteit is een prioriteit van het Surinaamse Openbaar Ministerie. In dat kader werd in opdracht van het OM wederom een illegale landingsbaan in Suriname vernietigd.

Het gaat om een landingsbaan gelegen te Goliath in het district Sipaliwini welke door het Justitieel Interventie Team (JIT) met ondersteuning van het Nationaal Leger onklaar is gemaakt.

Zoals eerder is aangegeven, zal het Openbaar Ministerie dit beleid voortzetten door de overige illegale landingsbanen die gebruikt worden voor o.a. drugs droppingen onklaar te maken.

Vorige maand werd ook een illegale landingsbaan te Tibitie, waar een twee-motorig vliegtuig werd aangetroffen, vernietigd.

7 REACTIES

 1. Een emmer met zand er in en het is weer klaar voor gebruik . Wie houdt wie voor de gek .
  gemodereerd

 2. De autoriteiten weten wel wie achter de aanleg van deze landingsbanen zit.Wie dekt wie in? Een uitgebreid locatie onderzoek brengt veel aan het licht.
  gemodereerd

 3. is een kuiltje graven genoeg zandhazen , je moet die hele baan met kuilen voorzien , vraag het maar aan ddb die weet hoe je gaten moet maken in een weg
  gemodereerd

 4. Kabalebo heeft ook landingsbanen, die moeten ze ook vernietigen want abrahams heeft ook vliegtuigjes en helis die gekocht zijn met ow&v gelden tijdens zijn minister bewind. Ieder is bang om vermoord te worden en doet niks eraan.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.