Man die gestrande bromfietser hulp biedt steelt brom tijdens testrit

5
bromfiets

Een bromfietser met pech, is vanmorgen rond 08.00u bestolen van zijn bromfiets. Dit gebeurde ter hoogte van ‘Vabibrug’ aan de Industrieweg Zuid in Suriname, door een man die hem hulp bood.

Het latere slachtoffer kreeg problemen met zijn vervoersmiddel. Hij stopte langs de weg om het euvel op te lossen. Op een gegeven moment liep er een man voorbij, die de bromfietser een helpende hand bood.

De eigenaar dacht dat hij een engel had ontmoet, die hem uit zijn nood kwam helpen. De helpende man repareerde de bromfiets, waarna hij de eigenaar vroeg om een testrit, om te kijken of alles goed was.

De bromfietser was allang blij dat zijn vervoer intussen was gefikst en dat hij zijn weg verder kon vervolgen. Hij ging dus akkoord met de testrit. Hij keek lelijk op z’n neus, want de man die onder de mom van testrit met de bromfiets wegreed kwam nooit meer terug.

De benadeelde wachtte als een gek op hem, maar de man kwam niet opdagen. Uiteindelijk schakelde de bromfietser de politie in, die ter plaatse ging voor onderzoek. Van de ‘reddende engel’ ontbreekt nog steeds elk spoor.

5 REACTIES

 1. Heel jammer dat je niemand meer kan vertrouwen. Er lijkt wel een vloek op de mensen te rusten. Als ze de reddende engel pakken, opsluiten en lekker leven van brood en water tijdens zijn detentie.
  gemodereerd

 2. Duidelijk iemand met een NDP mentaliteit; mensen waar je een tijdje prettig mee samenwerkt, onverwacht een dolk in de rug steken (of op de vlucht doodschieten kan natuurlijk ook).
  gemodereerd

 3. Engelen bestaan niet, en in Su helemaal niet!
  Hoe kan er in Su engelen aanwezig zijn ?
  Het land werd geregeerd door een ”Duivel”.
  Er lopen nu in Su allemaal duivel gebroed
  rond, en het wordt nog erger van wege de
  Economische crisis die de duivel achterliet!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.