vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenEconomie'Verhoging voor onderstaand genietenden per eind oktober'

‘Verhoging voor onderstaand genietenden per eind oktober’

-

Does Travel - naar Suriname

Het ministerie van Binnenlandse Zaken in Suriname heeft bekendgemaakt dat onderstaand genietenden, eind oktober kunnen rekenen op een verhoging.

Het gaat om uitkeringen voor mensen die wel bij de Surinaamse overheid hebben gewerkt, maar geen recht hebben op pensioen. Zij zullen in plaats van SRD 350 dan SRD 1.250 ontvangen.

Minister Bronto Somohardjo heeft binnen de Raad van Ministers gepleit om het bedrag voor deze groep omhoog te trekken. De regeringsraad kon zich terugvinden in dit voorstel en is er akkoord mee gegaan meldt de Communicatie Dienst Suriname.

Somohardjo beseft dat dit voor de mensen een druppel op een hete plaat is, maar garandeert tegelijkertijd de mensen die onderstaand genieten wederom een verhoging wanneer er financiële ruimte is.

Door het optrekken van het bedrag voor onderstaand genietenden is dit gelijk gekomen met de uitkering van het Algemeen Oudedagsvoorziening (AOV).

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. Hmmmm,
    350 per week, maand, jaar?
    Waarom vermeldt je dat niet?
    Dat is juist van belang voor dit bericht.


    gemodereerd
  2. De monie kata moest vr 31 aug ingeleverd worden. Er zijn mensen die nog wachten op hun nieuwe kaart. Soc zaken zegt nog niet binnen. Ik praat over mensen met beperking, daar leegden ze van en wat ze kregen van mensen.
    Waar zijn hun kaarten?? Worden ze gebruikt door mensen van soc zkn??


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES