Nog een verdachte aangehouden in zaak roofoverval gezin Kankantriestraat

18

De politie in Suriname heeft vanmorgen foto’s vrijgegeven van deze drie verdachten, die betrokken zijn bij de brute roofoverval op een gezin aan de Kankantriestraat.

Dinsdag werden drie personen door RBTP en de inlichtingen diensten aangehouden, waarna één werd heengezonden. Vervolgens werd in de nacht van dinsdag op woensdag nog een verdachte van de roofoverval door RBTP aangehouden te weten Donavon W.(26).

Hij wordt samen met de eerder aangehouden 25-jarige Eufried D.S. en Lorenzo C. (24) verantwoordelijk gehouden voor de roofoverval, waarbij een 49-jarige man in zijn been werd geschoten.

De verdachten hebben toegegeven betrokken te zijn geweest bij de roofoverval. Bij één van de verdachten is een halsketting van een van de slachtoffers aangetroffen en in beslag genomen. Ook twee voertuigen en een geldbedrag zijn in beslag genomen.

Alle verdachten zijn ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau ter voorgeleiding. De zaak is inmiddels door bureau Nieuwe Haven overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten voor verdere onderzoek.

18 REACTIES

 1. Forumleden, Odi Odi.

  Nog een verdachte aangehouden in zaak roofoverval gezin Kankantriestraat.

  Kijken jullie goed naar hun gezichten.
  Het is een VLOEK dat hun MOEDERS middels een zeer slechte SPERMA op deze Aardkloot hebben gebracht.

  Het is hun product die ze nimmer goed hebben opgevoed.
  Willen niet werken maar alleen maar om op rooftocht te gaan.
  Deze criminelen krijgen notabene ook nog bescherming op hun privacy, om hun lelijke gezichten te voorzien van een (zwarte) balk voor hun ogen.

  Mevrouw mr. M. Nibte zal proberen ze weer vrij te pleiten.

  Deze criminelen moeten in de politiecellen, flink met een GUMMYKNUPPEL bewerkt worden.
  gemodereerd

 2. Deze wilde beesten zijn niet waard om te leven. Ze beseffen niet hoeveel schade ze aanrichten aan de slachtoffers. Dit is één van de redenen waarom ze voor een heel lange tijd uit de gemeenschap verbannen moeten worden. Als zwarte vrouw schaam ik me kapot om te zien dat de meeste criminelen tot het zwarte geslacht behoren. Zal het roven in hun genen zitten?
  gemodereerd

 3. Op de foto, de vloek- en ondergang van Suriname!
  Officier van Justitie, gaarne een strafeis van minimaal 15 jaar eisen.
  De samenleving moet beschermd worden tegen dit tuig!
  Geef dus een duidelijk signaal af.
  gemodereerd

 4. De afkomst van dit soort criminelen is een schoolvoorbeeld uit welke hoe ze komen. Nog duidelijker zou hun afkomst worden als men ook de familienamen zou vermelden. De criminaliteit in Suriname is van laag naar hoog in de maatschappij heel erg. Hoe zou dat toch gekomen zijn?

  Zie:
  – 25 Februari 1980,
  – 8 December 1982 moorden,
  – Drugsdoorvoerland,
  – leegroven van het goud en valuta vd Centrale Bank,
  – Zelfverrijking met valuata, domeingronden vanaf 1980,
  – grote leningen met hoge renten bij buitenlandse crediteuren, die niet kunnen worden afgelost,
  -goudroof door skalians op het Stuwmeer, goudvelden, rivieren van Suriname en vervuiling met kwik vh oppervlakte water, waarin vissen sterven en het mensen kwik naar binnen krijgen omdat ze het vervuilde kwikwater drinken, bodemvervuiling, natuur, flora, fauna, milieu, erosie, enz, vernietigen,
  – wie na de verkiezingen van 25 Mei 2020 computers en bestanden oa van het ministerie van Financiën vernietigde,
  – boefdraad wegvluchtte via een grensrivier van Suriname,
  -wie welke criminelen nog vrij rond lopen/neks no fout,

  Het bureau van statistiek moet dit ook duidelijk vast leggen, alles vermelden, waardoor een ieder goed geïnformeerd is over Suriname.

  Alles vd Surinaamse Maatschappij en de Surinamers/etniciteit moet duidelijk worden vastgelegd, waardoor (inter)nationaal duidelijk is hoe het gesteld is met de Surinamers en Suriname.

  Hierdoor is men over alles van het land en haar burgers goed op de hoogte, tenzij men alles van Suriname wil verbergen.

  Wat denkt men dan dat men daarmee zal bereiken van een land en bevolking waar niets van/over bekend is?
  gemodereerd

 5. De middelste heeft een sigaar in zijn bek!! Ik zou die weghalen en een loop van kaliber 16 in zijn smoel induwen en de trekker doorheen halen!! Dit soort kakerlaken moet men van de algehele gemeenschap laten verdwijnen en 15 meter onder de grond levend stoppen!! Het zijn parasieten!!
  gemodereerd

 6. Momenteel kampen bijna alle bedrijven in Suriname met een groot tekort aan arbeiders, terwijl wij hier dagelijks lezen hoe jonge mannen anderen beroven. Onlangs ging de afgesproken levering van fruit en agrarische producten aan Barbados niet door omdat de landbouwers geen personeel hebben voor de productie. Daarom pleiten ze voor arbeiders uit Haïti. Als het ministerie Justitie en Politie een agrarisch project zou laten starten om de honderden mensen die nu in de gevangenissen zitten en 3 keer per dag gevoed moeten worden aan het werk te zetten bereiken wij meer dan deze jonge mannen op te sluiten. Ze kunnen een vak leren en hoeven niet door de belasting betaler onderhouden te worden.
  gemodereerd

 7. Sluit deze lelijke monsters voor het leven. Ik hoop dat deze monsters eerst keihard in de laadbak zijn ingegooid en een paar rare klappen hebben gehad.
  gemodereerd

 8. degene die heen gezonden is kan er best iets mee te maken hebben , dus alle vier gelijk opruimen
  gemodereerd

 9. Kijk maar naar de lokale dagbladen wanneer daders worde n gepubliceerd
  99.9% van de daders is marron
  Hun veel wijverij is de oorzaak van alle ellende.
  Waar komen hun kinderen uiteindelijk terecht?In overvolle. Tehuizen en later in gevangenissen..zo heeft onze politie hun handen vol
  gemodereerd

 10. Het ontwikkelde deel van de Surinaamse bevolking heeft een grote verantwoordelijkheid om de politieke invloed van de ABOP binnen perken te houden. Als de ABOP meer politieke invloed krijgt zal de situatie in Suriname vele malen erger zijn dan onder de NDP. Wij zullen tientallen jaren terug gezet worden in ontwikkeling. Dit kan men afleiden aan het gedrag van o.a. de familie Brunswijk, Bordo en Kanape. Al deze mensen hebben lak aan wet en regelgeving in Suriname. Zelfs de bosland dignitarissen maken zich schuldig aan strafbare feiten terwijl ze het goede voorbeeld zouden moeten geven.
  gemodereerd

 11. De ABOP is het grootste gevaar in Suriname en daarom doet ZE Santokhi er goed aan om niet achter de vp aan te lopen en zijn zin door te drijven. Het si geen slecht plan om nauwe militaire samenwerking aan te gaan met de omliggende landen zoals Braziel, de USA en eventueel met Frankrijk en Nederland. Want ik vrees echt dat de ABOP (op de achtergrond in het geniep gesteund door de fascisten van de NDP) een burgeroorlog zal ontketenen om zodoende de macht in Suriname te grijpen. Kijk maar eens naar Afrika waar de ene coup na de ander gepleegd wordt.
  gemodereerd

 12. Sinds de binnenstadse oorlog tussen Bouterse en Brunswijk had al gezegd dat wij monsters in het land zouden krijgen. Dit zijn naweeën van alles wat is gebeurd in Suriname. Er is nog andere oorzaken die deze ellende veroorzaken. Velen krijgen kinderen terwijl zie niet eens voor hun zelf kunnen zorgen, vaders die niet vaders willen zijn terwijl ze meerdere kinderen hebben. Laat Surinamers hun mentaliteit veranderen dan hebben wij heel problemen opgelost. Het maak bij mij niet uit wat de afkomst deze monsters zijn. Monsters heb je tegenwoordig overal in alle kleuren en landen. Maar wij Surinamers moeten stoppen met deze rotzooi, want wij zijn al niet veel op deze aardbol.
  gemodereerd

 13. Ooh my,

  Dacht dat ze ouder waren.
  Top gedaan @politie

  Een aanbeveling is om alle voertuigen(auto’s en bromfietsen) van criminelen verbeurd te verklaren. Doe maar een spoed-motie of zo iets.
  De politie mag de onderdelen verkopen en gebruiken voor hun eigen budget, tot nader orde.
  Suri is te klein om de auto te verkopen, je wilt ze liever niet tegenkomen. (Garage en overspuiten kan ook).
  Echt doen, want als ze vrij worden gelaten, blah, blah, gaan ze vrolijk verder met diezelfde auto.
  gemodereerd

 14. De ironie van het lot wilt dat de VP geklaagd heeft dat de gevangenissen van Suriname oververtegenwoordigd zijn door mensen, die op hem lijken.
  Wel VP: dit is de oorzaak of reden van die oververtegenwoordiging. Deze mensen zijn te lui om te werken. Ze gaan liever roven en er wordt ook geen onderzoek gepleegd naar de reden van hun asociaal gedrag.
  Wanneer ga jij de mensen, die op jouw lijken, leren dat er ook eerlijk werk bestaat in SU. Zeker is dat de oververtegenwoordiging in de gevangenissen zal verdwijnen als ze naar jou luisteren.
  gemodereerd

 15. ze vechten om gratis percelen maar ze zijn niet in staat te bouwen.na een poosje doen ze het van de hand.Het zijn eigenaardige mensen met hun vreemde denkwijze .
  Mi na lanti tjieng dan lanti musu sorgu mi ,alsof andere rassen die hier zijn geboren geen lanti tjieng zijn.Deze mensen hebben een aangeboren wantrouwen ….en te grote mond
  gemodereerd

 16. Door de binnenlandse oorlog van ddn/ het nationaal leger en abop/ jungle commando ( gemaakt door het verzet in Nederland, Andre Haakmat, Zeister Zendingsgemeenschap, politiek in Den Haag, Frankrijk/Frans-Guyana, El Somo, ea), zijn de Marrons die behoorlijk achtergesteld waren in hun dorpen aan de rivieren in het Surinaamse oerwoud in vergelijking met andere Surinaamse etniciteiten die meer bekend en vertrouwd waren met de koloniale westerse way of life nu in eens ook in Paramaribo.

  Dit tribale groep had een behoorlijke achterstand is alles en waren niet aangepast, oa, kleding, huizen, schoolopleiding, zeden en gewoonten, gewend mee te doen met andere etniciteiten, werkgelegenheid, politiek en bestuursniveau in Paramaribo. Het gedrag was deviant. Om te overleven werden ze door ddb, misikaba ea aangemoedigd om eigendoms gronden van anderen te occuperen. neks no fout. Dit wat men nu ziet is het resultaat daarvan.

  Waar Andre Haakmat de Jungle Commando maakte, was het Paul Somohardjo die bravo, een ongeleide projectiel, de politiek in bracht.

  Deze groep vd Marrons ( = wilde beesten) is zeer groot en hebben hierdoor nu een machtcentrum/ bestuur van Suriname gekregen, terwijl hun kennis en ervaring ver onder het niveau is om een land ts besturen, ook internationaal niet.

  Een advies aan al depolitieke partijen in de kuststrook van Suriname tot grens Commewjne met Marowijne zich het beste bundelen om het marron ( wilde beesten) in Suriname een halt te stoppen.

  De marrons moeten in de DNA en het bestuur een heel kleine rol spelen.Ze zijn nog niet klaar om op dit podium (inter)nationaal te werken. Laat ze weer in de dorpen aan de rivieren in het oerwoud hun gezag en zaken in orde gaan maken en goede opleidingen en scholing volgen.

  Het huidige kiessysteem van de republiek Suriname moet veranderd worden, om Suriname te redden.

  De grondwet van Suriname geeft ook duidelijk aan dat mensen die niet over goed gedrag beschikken e/o strafbare handelingen heeft gedaan geen overheidsfuncties mogen hebben. Zie ddb, bravo.

  Deze luitjes/ criminelen moeten daarom niet meer worden toegelaten worden om op een lijst ve politieke partij in Suriname geplaatst te worden en gekozen te worden in de DNA van de republiek Suriname.

  Normen, waarden, principes, goed gedrag, enz moeten weer de pkaats krijgen in Suriname die het eens had.

  Het verzet, oa, Andre Haakmat, Chin A Sen, EL Somo, Den Haag enz, in Nederland in de jaren 80 in de vorige eeuw heeft Jungle Commando met bravo gemaakt, maar het is ze niet gelukt hem op te wijzen dat zijn rol was uitgespeeld na de binnenlandse oorlog. Het was EL Somo die hem in de politiek heeft gebracht.

  bravo, met zijn gebrekkige kennis en ervaring en vele de marrons hebben nu geroken wat macht is en willen dit niet meer afgeven.

  Het vezet ea hebben geesten opgeroepen die ze achteraf niet kunnen bezweren en Suriname zit nu hiermee opgescheept.

  Als bravo versrandig is neemt hij niet meer deel aan de verkiezingen van 25 Mei 2025, maar laat hij dit aan andere Marrons met kennis en ervaring over.

  Een wijs advies aan Bravo en familie ga nu weg uit de politiek, gaan juliie je bezig houden met je ondernemingen in hout en goud en bespaar Suriname nog meer ellende. Op je respectabele leeftijd zou een functie als dorpste oudste in het bestuur van Moengo meer dan goed zijn.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.