Politie treft jongeman (25) aan op dak van handelszaak

2

De politie heeft in de vroege ochtend van maandag 3 oktober de 25-jarige S.F., na een telefonische melding, op het dak van Lee’s Trading aan de Van ’t Hogerhuysstraat in Suriname aangetroffen en aangehouden.

Het vermoeden bestaat dat dieven getracht hadden om in de zaak in te breken. Alerte buren stelden de Surinaamse politie meteen op de hoogte, die vervolgens snel actie ondernam.

Volgens informatie werden drie verdachten op het dak van het bovengenoemde gebouw gesignaleerd. Het lukte de politie enkeld om de 25-jarige jongeman in de kraag te vatten.

Na de aanhouding van de verdachte verscheen zijn moeder op het politiebureau. Ze gaf aan dat het gedrag van haar zoon sinds het overlijden van zijn vader is veranderd.

De verdachte wordt voorgeleid bij een hulpofficier, die na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie een beslissing over zijn lot zal nemen.

2 REACTIES

  1. die moeder deugt niet , zij heeft haar kind die nu al 25 is nooit opgevoed , en was die vader wel in beeld toen, deze vrouw had moeten zeggen tegen de politie , sluit hem levenslang op
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.