vrijdag, maart 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMet draaiende motor geparkeerde auto gestolen en teruggevonden

Met draaiende motor geparkeerde auto gestolen en teruggevonden

-

Does Travel - naar Suriname

Afgelopen zondag is een man weggereden met dit voertuig, dat met draaiende motor voor een winkel aan de Latourweg in Suriname was achtergelaten. De auto, een Toyota Blade, is hedenmorgen aan de Kinderdeelweg onbeheerd aangetroffen.

Volgens de aangever dacht hij om even snel wat inkopen te doen. Toen hij terugkeerde zag hij dat een man met zijn wagen wegreed. Hij schakelde toen de politie van Latour in, die een onderzoek instelde.

Dinsdagmorgen omstreeks 08.30u werd de desbetreffende auto op de voormelde weg onbeheerd aangetroffen en naar het politiebureau gesleept. Van de verdachte ontbreekt nog elk spoor.

De Surinaamse politie heeft herhaaldelijk gewaarschuwd om voertuigen niet met draaiende motoren en waardevolle spullen achter te laten, want inbraken in auto’s en diefstallen van voertuigen zijn schering en inslag.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

4 REACTIES
  1. Heel kort!! A kisi mooi gyeng!!! en aan de Latourweg nog erbij!!!
    Het is soso comedy!! Na lafu tori!! Ik hoop dat de auto goede deuken en heel erg beschadigd is!! Eigenaar yu sakasaka!! begrijp mij even aub waarom!!


    gemodereerd
  2. Zelf te lui om de motor uit en de auto op slot te doen. Dit is solliciteren naar problemen. De bestuurder had liever kunnen solliciteren naar een baan. Eigen schuld, dikke bult.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES