zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenMedia en literatuurGail Eijk gaat aan de slag voor Sun Web TV

Gail Eijk gaat aan de slag voor Sun Web TV

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse journaliste en presentatrice Gail Eijk gaat aan de slag voor Suriname U-News, waar ze Web TV reportages gaat maken over actuele zaken. Dat maakte ze vandaag zelf bekend.

De 50-jarige Eijk nam op 1 oktober afscheid van de STVS, waar ze in 2018 ging werken na een carrière van 13 jaar bij Apintie. Bij die zender maakte ze live-verslagen van actuele items, waaronder ook van ongelukken, en aanrijdingen. Ze was hiervoor 24 uur per dag oproepbaar.

Over haar vertrek bij de STVS zei ze “Vanaf 1 oktober ben ik weer op het veld; it is where I belong”.

Na haar vertrek ging het gerucht dat ze voor D-TV Express, dat in januari 2021 van start ging en ook web Tv reportages maakt, aan de slag ging. Dat blijkt nu de nieuwe concurrent Sun Web TV te worden.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
  1. Succes toegewenst met uw straatinterview met/over mensen e/o over actuele gebeurtenissen in Suriname.

    Geen Nieuws Is Slecht Nieuws


    gemodereerd
  2. Ik hoop dat ze niet als andere journalisten, het nieuws gaat brengen op een niveau lager dan de grond. Ik hoop echt dat ze op een hoger niveau gaat presteren. Enkele tips: Spreek mensen netjes aan, niet tutoyeren, blijf ze aanspreken in het Nederland als ze ook Nederlands praten en blijf te allen tijden correct en…sta niet toe dat mensen die je gaat interviewen met krachttermen of beledigend praten over anderen. Ik zie dit nog te vaak bij journalisten en dan lachen die stommerikken ook nog. Suc6….het is je gegund topper.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES