Eigenaar en arbeider spuitinrichting aangehouden voor diefstal

4
katalysator
Katalysator

De 25-jarige arbeider Sharis A. werd zondag door de politie in Suriname ontboden, nadat een klant aangifte deed van diefstal van autoaccessoires uit zijn voertuig.

De aangever had zijn voertuig bij de spuitinrichting achtergelaten en nadat hij ‘m ophaalde miste hij bedrading en andere autoaccessoires. Bij de voorgeleiding gaf de arbeider toe deze zaken uit de auto van de klant te hebben ontvreemd en ze hebben doorverkocht.

Gaande het onderzoek bleek dat er nog twee aangiftes bij de politie waren, waarbij katalysatoren van twee voertuigen waren ontvreemd.

De arbeider werd hiermee geconfronteerd, waarbij hij meteen aan de politie doorgaf dat hij inderdaad katalysatoren van bepaalde auto’s had verwijderd, maar dat gebeurde in opdracht van zijn werkgever Maikel S. (49).

De politie liet ook de eigenaar van de spuitinrichting oproepen, die na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering is gesteld. Momenteel zijn zowel de eigenaar alsook de arbeider aangehouden.

4 REACTIES

 1. Domme mensen.
  Alsof de eigenaar het niet zou opmerken dat de helft van zijn auto is gestolen.

  Dong burki
  gemodereerd

 2. Ze moeten een boete van 50.000,– voor arbeider en dd spuiter moet aan elke benadeelde klant 100.000 betalen.
  Als de politie hun gewoon vrij laat moet zn zaak weg. Ze moeten ook 5 jr de bak in
  gemodereerd

 3. Dus als je een strafbare feit hebt gepleegd moet je,
  je melden ???? Wat vo K@ is dat ??? En wat gebeurt er dan,
  als je bv het land verlaat ???? Echt een 3de Wereld land ten
  top, corruptelingen en criminelen maken de dienst uit, in
  Su!!!!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Het is niet de eerste keer dat zulke taferelen afspelen. Het is een trend geworden, dus mensen pas wel op!! Blijf daar wachten en je overtuigen, wat zij gaan vervangen of repareren. Ik heb ook een keertje meegemaakt voor een kleine grote beurt. Onderkant
  van de bougies en andere bepaalde delen had ik initialen gezet en aan mij werd overtuigend verteld dat men alles hebben vervangen omdat die niet goed waren. Voor hen deed ik de bougie los en vroeg sinds wanner verkoop men onderdelen onder mijn initialen. Nou een hele discussie totdat ik de politie inschakelde. Ik had eigenlijk in de kranten moeten plaatsen!! Dus auto eigenaren PAS OP EN LET WEL OP!!! Je wordt ter plekke genaaid en staande nog er bij!!!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.