Douaneambtenaren aangehouden in onderzoek naar internationale drugsorganisatie

5
douaniers
Archieffoto: douaniers in Suriname.

Het Justitieel Interventieteam (JIT) heeft maandag de douaneambtenaren Cedrick B. en Faizel P. aangehouden, in verband met een onderzoek naar een internationale organisatie die zorgt voor uitvoer van drugs.

De mannen worden in verband gebracht met een onderzoek, waarbij een Turkse crimineel in de maand juni van het jaar door het Justitieel Interventie Team in Suriname werd aangehouden en in verzekering werd gesteld.

De Turk is vermoedelijk een belangrijke spil in een groot internationaal opererende crimineel netwerk, dat zich onder andere met illegale drugshandel en witwaspraktijken bezighoudt.

Vernomen wordt dat Faizel intussen is heengezonden, maar Cedrick in arrest blijft. Tegen hem is er contactverbod gelast. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

5 REACTIES

 1. Zwaar straffen, vooral de Turk, kaal plukken tot op het bot en in zijn djallaba zonder onderbroek terug sturen naar Turkije.

  Men moet een daad stellen, waardoor Turken weten wat er met hen in te wachten staat in Suriname als ze over de schreef gaan.

  In Indonesiƫ en moslimlanden had hij nu al zijn laatste adem uitgeblazen voor deze daad.
  gemodereerd

 2. Het zijn de grootste boeven!! Ik moest mijn pakket gaan halen! In hun ogen bleek dat het heel veel waarde had! Dus ik moest veel geld neer tellen om er uit te krijgen. Ik was niet bereid zoveel geld neer te tellen waar zij naar vroegen. Kort samengevat!! Mijn vrouw moest uiteindelijk 375 srd in de koelkast gaan neerleggen, welke in de keuken bevond!! Ha ha haaahaha!! Mijn vrouw wilde mij er bij halen en toen mocht het niet. Van afstand zag ik het e.e.a. onder andere handgezwaai. Ik naar toe en wij hebben niks, maar dan niks daar neer gezet, wel met de mededeling, jawel we hebben het gedaan. wij zijn toen weggegaan met onze spullen!! Jammer dat ik geen Spy-pen(Tel)had om op te nemen! anders zou ik die op de media zetten!!
  gemodereerd

 3. Het zet meer zoden aan de dijk als undercover agenten infiltreren in dergelijke organisaties teneinde de capo de tutto capi’s in beeld te brengen. Dan vang niet alleen kleine wit-witie’s, maar ook grote piranha’s. Ga op les bij de Amerikanen en leer hoe ze dit doen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.