15-jarige tieners stelen halsketting van baby

8
Tieners stelen halsketting van baby

Twee 15-jarige jongens H.M. en O.P. hebben afgelopen week een halsketting van een baby buitgemaakt. De politie van het bureau Santo Dorp heeft de twee op woensdag 28 september op hun woonadres in het politieressort aangehouden.

De moeder van de baby deed van deze diefstal aangifte op voormeld politiebureau, meldt het Korps Politie Suriname. Volgens verklaring van de aangeefster woont zij in het stadscentrum. Op die bewuste dag bracht ze een bezoek aan haar moeder die op Santo Dorp woonachtig is.

Toen zij terugkeerde naar huis en al in de stad was, ontdekte ze dat de halsketting van haar dochtertje niet aan haar hals was. Zij ging terug naar haar moeder en confronteerde haar 15-jarige neefje H.M., die bij haar moeder woont en eerder op de dag met de baby op het erf rond liep met het voorval.

H.M. ontkentde wat van deze diefstal af te weten. Onderzoek wees uit dat de buurjongen O.P. alias “Jopi” de ketting moet hebben genomen en de opbrengst zou delen met H.M. De verdachte O.P. die onhandelbaar is, ontkent echter betrokken te zijn bij het strafbare feit. De halsketting is echter nog niet achterhaald.

De twee jeugdigen worden ervan verdacht een halsketting van geel metaal te hebben weg genomen om de hals van een baby. Beide verdachten zijn na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Vanwege hun jeugdige leeftijd is het tweetal ingesloten in het jeugd Doorgangscentrum te Opa Doeli.

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de politie van Jeugdzaken.

8 REACTIES

 1. deze 15 jarigen tieners direct verdelgen , stelletje ongedierte , een hals ketting van een baby stelen , jullie kakkerlakken ook plat walsen
  gemodereerd

 2. De aftrap is er al!! Het kan zijn, dat zij een toekomstige rovers worden. Dus nu afhandelen, voordat zij straks wat ouder zijn en vooruit denken om te gaan moorden!! Wiep- Ding billen blauw en dusdanig dat zij er nooit en te nimmer meer aan criminele activiteiten denken!! En vooral die ene O.P. welke niet handelbaar is!!! Pureng schijt en pot verstand gyeng!! Tek Tamarinde wipi fu wan meter da yu wasing gyeng!!
  gemodereerd

 3. Waarvoor trekt men sieraden aan vr baby’s en kleintjes??
  Zorg vr goede voeding en goede verzorging en liefde.
  De rest is balast. Open een studie rekening vr het kind. $50/ €50 per mnd feesten vr kleintjes is ook vr sma ai. Overbodig
  gemodereerd

 4. Wanneer deze vervloektelingen 25 jaar zijn, zijn ze al vol-
  maakte ”Criminelen”. Volgens de redactie is de ene van 17
  jarige onhandelbaar, wel na een flinke ”Koti Go,” en een
  liter Gramoxone is hij zo mak als een lam!! En voorgoed
  lam, niemand zal er last van hem meer hebben. Deze 2 is
  ook al rijp voor honden voer, zielig voor de honden. Ze
  hebben niks om te vreten, vlees van deze 2 beesten zou
  voldoende zijn, voor een paar dagen voor ze!!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 5. Debby, weet het weer??
  Ik weet het ook, de baby wordt goed verzorgd en een halssieraad, hoort erbij.

  Wat niet van u is, is van een ander, blijf ervan af.

  Ik krijg het vermoeden dat de 15 jarigen, geen goede opvoeding hebben gehad.

  Misschien wel borstvoeding.
  Maar dat weet Debby, met zekerheid te zeggen.
  gemodereerd

 6. Begrijp jullie niet man wanneer jullie later wat ouder zijn en jullie krijgen kids en iemand doet dat met jullie kinderen gaan jullie klagen kom op man wang baby echt zielig
  gemodereerd

 7. Ze zijn al veroordeeld in deze thread, niemand schijnt te twijfelen en meent direct weer de dood en erger te moeten eisen. Hebben ze ooit wel eens van rehabilitatie en heropvoeding gehoord in de Surinaamse gemeenschap. Zeker voor kinderen moet je dit toch pogen. Daarnaast het is verdacht, maar wacht eerst het onderzoek en het resultaat af voor dat je je oordeel klaar hebt en eist dat twee kinderen van 15 gelyncht worden. Domheid kont bij pubers heel vaak voor, dat wordt niet door slechtheid, maar de reorganisatie van de hersenen en de veranderende hormoonproductie veroorzaakt. Daardoor is het in hun hoofd een romneltje. Dit duurt bij meisjes tot ong 20 en bij jongens tot 25. Laat de eerste die in zijn puberteit nooit iets stoms heeft gedaan dit maar eens hier vermelden. Dan zeg ik je je bent een leugenaar .In plaats van ze te brandmerken en na te wijzen, dient hier wijsheid en psychologische en pedagogische hulp en therapie te worden verleend, anders creër je alleen maar meer ellende.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.