FC Volendam-speler verdachte aanranding en zware mishandeling in nachtclub

17
In Bureau 020 deze week werden de beelden van het incident getoond.

Afgelopen weekend verspreidde de Amsterdamse politie bovenstaande foto’s van twee mannen, die betrokken zouden zijn geweest bij de aanranding en zware mishandeling van een 20-jarige vrouw in een Amsterdamse nachtclub. Een van de mannen is de 20-jarige FC Volendam-speler Tayrell W., die zich inmiddels heeft gemeld bij de politie.

W. die op 21 juni van dit jaar een profcontract tot 2025 bij FC Volendam tekende, vierde in de nacht van de mishandeling zijn 20e verjaardag. In het VIP gedeelte werd de jonge vrouw zwaar mishandeld en aangerand, nadat ze enkele versierpogingen had afgewezen. Haar kaak werd op drie plekken gebroken.

Tayrell W. herkende zichzelf in het filmpje en heeft zich gemeld bij de politie. De tweede verdachte wordt nog steeds gezocht. Onduidelijk is wie van de twee mannen haar de klap gaf die ervoor zorgde dat haar kaak brak. Wel is duidelijk dat allebei de mannen worden verdacht van zware mishandeling. En de man die de vrouw bij haar borst greep wordt dus ook verdacht van aanranding schrijft AT5.

De politie, die de beelden offline had geplaatst, waarschuwt dat – als de tweede persoon uit beeld blijft – het filmpje opnieuw getoond wordt.

17 REACTIES

 1. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  FC Volendam-speler verdachte aanranding en zware mishandeling in nachtclub.
  Een van de mannen is de 20-jarige FC Volendam-speler Tayrell W., die zich inmiddels heeft gemeld bij de politie.

  Dus voorlopig is Tayrell WOUTER één van de verdachte.
  Voorlopig einde oefening op zeer jonge leeftijd als VOETBALLER.
  Ik hoop dat hij zijn andere vriend nu oproept om zich ook aan te melden bij de politie.

  Want ze zullen beiden ook een flinke schadevergoeding moeten afdragen aan het slachtoffer.
  En dat zal ook naar voren worden gebracht tijdens het proces.
  gemodereerd

 2. Dag carrière als prof voetballer. Hij vierde zijn jaardag en dacht dat iedere vrouw voor hem zou vallen omdat hij een prof contract heeft getekend bij FC Volendam.
  Dag carrière, zo zie weer dat de benen de weelde niet kunnen dragen. Of was hij high van de speed of was hij dronken.
  Je hebt hier geen Nipte om je uit de gevangeis te praten. Na deng kleine aantal disie e porie ing gie a bigi groepas
  gemodereerd

 3. Weg carrière van dit monster. Talentvolle jonge jongen die een profcontract op zak had. Einde oefening voor Tyrell. Rot op en ga je doodschamen in een leeuwenkuil. Misschien lusten ze tyrell niet eens, daar is hij te laag voor. Ouders van deze gvd jongens (heeft nr. 2 zich al aangemeld?) dit is nu jullie dank aan de investering van jullie gebroed.
  gemodereerd

 4. Dat krijg je met zulke klootzakken!! Zodra zij het leven zien en vooral wat beter wordt in het verdienen, doen zij alsof zij God zijn en alles mogen en kunnen!1 Sluit heb op die klootzak voor 5 jaren en een koste vergoeding van enkele miljoenen!! Volendam moet hem gelijk de laan uitsturen!! Laat hij maar oprotten!!!!
  gemodereerd

 5. Sorry to say the truth,

  Maar zodra de blanke vrouwen een voetballer met geld zien, proberen ze van alles om zijn vriendin te worden en het geld binnen te slepen .
  Mijn vermoeden is dat zij zijn hoofd op hol heeft gebracht en vervolgens ‘hard to get’ speelde.
  Maar zijn hormonen waren al los, dus kon hij niet meer afremmen.
  gemodereerd

 6. 20 jaar en dan dit, er lopen meerdere blanke meiden rond!
  Zijn denk vermogen is gedaald naar zijn P#nis, en daarom
  kon hij niet meer denken! Ga jij maar flink aftr#kken daar
  in de bajes, maar let op dat je niet geboeld wordt !!!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 7. Nandini 4 oktober 2022 Bij 02:33, Sorry to say the truth,

  “Maar zodra de blanke vrouwen een voetballer met geld zien, proberen ze van alles om zijn vriendin te worden en het geld binnen te slepen .
  Mijn vermoeden is dat zij zijn hoofd op hol heeft gebracht en vervolgens ‘hard to get’ speelde…”

  Nandini, je bent een lopend vat van innerlijke tegenstrijdigheid. Je headline is: ‘Sorry to say the truth’ en vervolgens gaat je betoog verder met: ‘Mijn vermoeden is…’

  Als er zoveel bullshit uit je hoofd komt, dan lijdt je wat mij betreft aan een vergevorderd stadium van hersenverklontering! En dat is ook precies wat mis is met voetballertjes, die hun piemel achterna lopen en en het idee hebben, dat ieder meisje of vrouw op hun vieze piemel zitten te wachten die ze overal in willen proppen. Als je de moeite had genomen om het artikel te lezen, dan had je ook (met je zogenaamde ’truth’) begrepen dat zijn versierpogingen meerdere malen zijn afgewezen!

  En als je echt een kerel was, dan had je deze lafbekkige actie ten stelligste afgekeurd! In plaats daarvan kom je met een bullshit-argument, waar de honden geen brood van lusten, door te beweren dat:”Zijn hormonen waren al los, dus kon hij niet meer afremmen.”

  Deze voetbaldrol (en medeplichtige testosteronbom) moet voor het leven geroyeerd worden, opdraaien voor alle psychische en fysieke geleden schade en dient jaren in een TBS-kliniek te verdwijnen.
  gemodereerd

 8. Nandini 4 oktober 2022 Bij 02:33
  “Sorry to say the truth,…”

  “Het zijn juist de mensen die gelijk willen hebben,
  die zich het minst om de waarheid bekommeren.”

  JEAN DE BOISSON
  gemodereerd

 9. @Nandini “”Maar zijn hormonen waren al los, dus kon hij niet meer afremmen.””
  Alles verder ok in dat koppie van je?
  gemodereerd

 10. @Nandini
  Maar zodra de blanke vrouwen een voetballer met geld zien, proberen ze van alles om zijn vriendin te worden en het geld binnen te slepen .

  Volgens mij geldt dat toch juist voor zwarte vrouwen van een bepaalde afkomst.
  Je weet wel diegene met een heel hoog bling-bling DNA in hun bloed en een IQ niet hoger dan hun schoenmaat.

  Mijn vermoeden is dat zij zijn hoofd op hol heeft gebracht en vervolgens ‘hard to get’ speelde.
  gemodereerd

 11. Dit zijn gewoon verwende drollen, raken vroeg of laat allemaal aan lager wal, zo gaat dat altijd met dit soort idioten.
  Ze hebben gewoon te weinig hersens, het is niet hun schuld!

  Zelfde geld voor die rappertjes, allemaal verwend, maar een aap met kleren aan blijft immers een aap!
  gemodereerd

 12. 20 jaar en dan al je leven verkloten, nou dan ben je wel erg goed bezig.
  Deze kleuters lopen vroeg of laat tegen de verkeerde aan.=
  gemodereerd

 13. @beste luitjes,

  Sorry, maar ik heb het verschijnsel ‘gold digging ‘ niet uitgevonden.
  Het lijkt erop dat omdat iemand een voetballer is, hij geen slachtoffer kan worden van een gold digger. Althans volgens enkele van jullie.
  Hebben jullie soms ook neigingen tot gold digging?
  Een vraagje: als iemand twee versierpogingen onderneemt die je hebt afgewezen, zou je daar nog blijven om een derde poging af te wachten?
  gemodereerd

 14. @Nandini 5 oktober 2022 Bij 22:42
  Sorry, maar ik heb het verschijnsel ‘gold digging ‘ niet uitgevonden.””

  Gezond verstand heb je zéker niet uitgevonden. Het feit dat je je nog met dit soort ongenuanceerde verbale kots denkt te kunnen verdedigen, getuigt van een ernstig gebrek aan bruikbare hersencellen. Types zoals jij zijn mentaal zo ‘verneukt’, dat menig psychiater jullie verspilde moeite zal vinden.

  Die dame is in een uitgangsgelegenheid. Al verkiest ze na duizend versierpogingen te blijven, is het haar goed recht of wordt zij geacht te vertrekken, omdat er twee testosteron-bommen hun lading per sé in haar moeten laten detoneren. Zielige oversexte figuren als jij, die hun piemel achterna lopen, zijn van mening dat vrouwen die alleen aan de bar zitten per definitie ‘golddiggers’ zijn. Of stond het op haar voorhoofd geschreven.

  Twee jongens tegen één meisje, ( een jongen tegen een meisje is al een ongelijke strijd, laat staan twee) is niet alleen laf, maar vooral misdadig. Je kunt niet eens een klein beetje beschaving opbrengen om sympathie te uiten naar een zwaar mishandelde vrouw, die door een rietje moet foerageren. Iemand die een voetballer is (in dit geval een voetbaldrol) en slachtoffer! Je bent niet alleen tenenkrommend, belachelijk dom, maar hebt ook nog een gigantisch bord voor je hoofd! Er is maar één slachtoffer, in deze en dat is de dame in kwestie!

  En doe de samenleving alsjeblieft een plezier en probeer niets uit te vinden, want we hebben al genoeg ontspoorde randdebielen op twee benen. Het enige wat misschien zou helpen is jezelf opnieuw uitvinden en dan eentje met meer dan twee hersencellen!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.