Man dood na aanrijding afgelopen nacht bij kruising Ringweg

3
Man dood na aanrijding afgelopen nacht bij kruising Ringweg

Een nog onbekende man, die afgelopen nacht zwaargewond raakte na een aanrijding op de hoek van de Gongrijpstraat en de Ringweg Zuid in Suriname, is enkele uren later overleden in het ziekenhuis.

Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat het latere slachtoffer de bestuurder was van een Toyota Vitz, die rond 05.00u over de Gongrijpstraat reed. Op de Ringweg Zuid reed de 24-jarige S.M. in een Ford Ranger.

Gekomen op de kruising gevormd door de Gongrijpstraat en Ringweg Zuid verleende het slachtoffer geen voorrang aan de bestuurder van de Ford Ranger, met als gevolg een zware aanrijding.

De bestuurder van de Vitz, van wie de personalia nog onbekend zijn, raakte bewusteloos. Hij werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp van het ziekenhuis. Daar is hij na enkele uren rond 08.30u komen te overlijden.

De politie van Centrum is belast met het onderzoek.

3 REACTIES

 1. Ringweg moest en zou iemand nemen gisteren. De vrouwen werden gered en nu komt deze te overlijden. Triest in Su
  Hoog wied, slechte verlichting, mensen vol problemen en hun hoofd niet bij, ze rijden zonder koplampen aan in de avond.
  gemodereerd

 2. DE kanaal langs de ringweg is een baan voor watervliegtuigen!! Daar eenmaal aangekomen, willen zij met de auto ook in het water vliegen!! Heel goed voor hen!!! Er zullen nog meer volgen!! Geen medelijden met die idioten!! Heb diverse malen zelf meegemaakt!! De visboer zal daar op het hoekje niet blij mee zijn!! Het gaat daar spoken!!
  gemodereerd

 3. De Ringweg is een dodenweg, een racebaan. Al zetten ze verkeerslichten en drempels dan nog gaan ze als doldwaze en bezetenen onder invloed van allerlei verdovende middelen rijden.

  Gewoon letterlijk alles kapot en te pletter rijden. Nak panja. Ga zo door met die idiote mentaliteit.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.