zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVerdachte (75) aangehouden voor doodschieten man aan de Dinastraat

Verdachte (75) aangehouden voor doodschieten man aan de Dinastraat

-

Does Travel - naar Suriname

De man die afgelopen nacht werd doodgeschoten aan de Dinastraat in Suriname, is de 38-jarige Martin Moor. Hij zou zijn neergeschoten door de 75-jarige Franklin C. Het motief is vooralsnog onbekend.

De buren hoorden plotseling schoten afgaan. Een van ze keek naar buiten en zag een man bloedend naast een pand staan. Er werd terstond met de Surinaamse politie gebeld.

Voor de komst van de politie had het slachtoffer ter plaatse het leven gelaten. Hij vertoonde vier schotwonden in zijn borstkast. Ter plaatse werd ook de schutter Franklin C. aangehouden. Het wapen waarmee het strafbaar feit zou zijn gepleegd, is nog niet gevonden.

De politie van Munder was ter plaatse voor onderzoek. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is het lijk in beslag genomen. De schutter is hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. Wat is die man gaan zoeken bij de 75 jarige??
  Men leeft in angst. Ga niet zomaar op iemands erf en al helemaal niet in de avond


  gemodereerd
 2. rasta klopt , wat dacht je van de massamoordenaar ddb dan , die schijtzak komt nooit in he gevang , de rechters hier zijn doodsbang voor die gekke seniele en dementeren rotzak


  gemodereerd
 3. debby , wat wil jij vertellen van uit de bijlmer , jij bent zeker daar in het nachtleven gestapt he , maar wij de echte Surinamers hebben jou door


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES