Man steelt stenen van ander om eigen huis te bouwen

11
Stenen in Suriname
Foto (c) BEM

De 54-jarige Dennis C. is dinsdagavond aangehouden wegens diefstal van 70 stuks bouwstenen, die hij kort te voren had weggenomen aan de Noordpoolweg in Suriname. De man dacht zijn eigen huis te kunnen bouwen, met andermans stenen.

De verdachte heeft op zijn bromfiets steeds een aantal stenen van het desbetreffende adres weggenomen en naast zijn woning geplaatst. Alerte buurtbewoners, die de bromfietser in de avond steeds op en neer zagen rijden en dit verdacht vonden, schakelden de politie van Latour in.

Na de melding lukte het de sterke arm om de verdachte op zijn woonadres in Paramaribo aan te houden. Er werden in totaal 70 stuks bouwstenen naast de woning van de verdachte aangetroffen en in beslag genomen.

Ook de bromfiets, waarmee hij de gestolen stenen heeft vervoerd, is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in beslag genomen. Hangende het onderzoek blijft Dennis in voorarrest.

11 REACTIES

 1. Die man is niet in zijn hangmat blijven liggen en dromen van een eigen huis.Hij heeft de handen uit de mouwen gestoken.Lui is hij niet.
  gemodereerd

 2. Heel laag hoor!! Anderman kapot maken en je zichzelf opbouwen!! Zou je wel gelukkig in de woning wonen en nooit er aan denken, dat ik woon in een andermans gestolen materialen?? Het is pariawerk!!
  Al mijn huisraad ( totale waarde Srd. 69750,=) is ook een tijdje terug gestolen, zelfs mijn geurtjes, scheer apparaat en director van mijn vrouw!! Het zijn gewoon Ratten!! Ze zijn allen gepakt, maar niets terecht!!!! Ik heb sterke vermoeden, dat de politie agenten bepaalde spullen van mij heeft achter gehouden. Dit vertel ik, omdat het is mij ingelicht, dat het een normale zaak is aldaar en vaak gebeurd!!
  gemodereerd

 3. Als de stenen van mij waren had ik hem daarmee een kopje kleiner gemaakt- en z’n handen eraf gehakt! Allemaal dieven in Surbabwe….
  gemodereerd

 4. Jacobus
  Naar nu blijkt heeft j=hij voor niets brandstof verbruikt om de stenen te verplaatsen. Hij dacht zich in de stenen tijdperk te vinden.
  gemodereerd

 5. Doet me deneken aan een vogel die steeds heen en weer vliegt met grassprieten om z’n nest te bouwen.
  Zijn gedachte was, wat niet wordt gebruikt, dat mag ik gebruiken.
  Is dit een goede gedachte of een slechte gedachte?
  gemodereerd

 6. Ai boy. Zoek een werk bij stenen bedrijf en steel elke dag 10. Ik ken heel wat mensen die gebouwd hebben op anderen hun naam.
  gemodereerd

 7. maar met 70 stenen bouw je geen huis , je moet ergens mee beginnen toch , maar stelen mag toch niet , paarse streken he
  gemodereerd

 8. Mi ati sdon! Van mij mogen alle bouwsels die gebouwd zijn met bewust gestolen geld en materialen instorten.
  gemodereerd

 9. Het moet niet gekker worden.
  Straks als ze hem neerknallen dan hoor je hoe goed hij was.
  Terwijl hij een ordinaire dief is.
  Ander mans spullen pakken die hard ervoor gewerkt hebben benadelen van anderen.
  Deze mensen gewoon kapot schieten of invalide maken leert ze af
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.