Joey AK ontkent betrokkenheid bij schietpartij in Suriname

8
Joey AK ontkent betrokkenheid bij schietpartij in Suriname
Foto (c) Joey AK Instagram

De Nederlandse rapper Joey AK heeft vandaag via zijn advocaat tegenover Nederlandse media gereageerd op het opsporingsbericht, dat het Korps Politie Suriname eerder op de dag naar buiten bracht. Daarin geeft de Surinaamse politie aan dat de 25-jarige rapper, wiens echte naam Joël is, gezocht wordt wegens poging tot moord.

Volgens de advocaat van JoeyAK doen er roddels en achterklap over een schietpartij de ronde, waarmee zijn client niets te maken zegt te hebben gehad. Op 15 augustus werden bij tankstation On The Run schoten gelost vanuit een voertuig. Na de drive-by shooting reden drie voertuigen hard weg.

De rapper was toen wel in Suriname om zijn oma te begraven, maar geruchten dat hij daarbij betrokken zou zijn, zijn onjuist zegt zijn advocaat woensdag tegen Het Parool.

Volgens zijn raadsman is de 25-jarige Joël, die inmiddels terug is in Nederland, bereid om zich te melden bij de Nederlandse politie.

Joey AK plaatste vandaag bovenstaande foto op zijn Instagram story en daarvoor de tekst ‘Een vieze corrupte bende🤮🤮’. Wie hij daarmee bedoeld is niet duidelijk.

8 REACTIES

 1. Dit krijg je als je de grenzen opengooit!

  Sluit de grenzen, bij nader inzien bla, bla, bla, want suri krioelt van buitenlandse criminelen. De commandant zegt dat ze het niet aankunnen, kilometers controle lukt niet.

  Haiti is officieel een puinhoop met diverse bendes.
  Brazilië wordt een puinhoop als Bolso vertrekt. Zijn concurrent is een ex-con.
  Guyana heeft zoveel olie en toch kiezen hun burgers voor een crimineel en armoedig leven in su. Cuba en Venezuela schrijnend.

  Suriname wordt als HUB gebruikt door criminele bendes, die het westen als doel hebben.
  Mensenhandel, drugs, prostitutie en criminaliteit. Getroffen burgers uit die landen hebben geen geld om te vluchten. Slik een bolletje dan mag je naar su.

  Dit is een eeuwenoude tactiek.
  Sluit de grenzen.

  Hopelijk heeft de suri douane een zwarte lijst, want deze criminele rapper heeft geen visum nodig.
  gemodereerd

 2. Dit is toch die criminele gozer waar enkele weken geleden de politie op Schiphol zijn niet opgegeven geld in beslag nam. In Panorama staat een heel verhaal over zijn criminele loopbaan maar voor zichzelf en vast ook voor zijn familie is hij een “lieve jongen”. Eerst groot doen tegen de politie op Schiphol en nu gaat het zich melden. Wie gelooft deze crimineel nog?

  Als je onschuldig bent meld je dan lekker bij de politie in SU.
  gemodereerd

 3. Natuurlijk het is zo’n onschuldige lieve jongen, die nooit wat fout heeft gedaan. Hoe komt de lelijke politie erbij.
  gemodereerd

 4. Op laten halen door de Mossad ( inclusief collateral damage). Die mensen verstaan hun vak en als deze bigi man nog durft san is hij een held. Het is geen heldendaad om een onschuldige dame met heet water te overgieten. Laffe aap.
  gemodereerd

 5. @Papa Jantje uit Livorno, ben jij zo dom om te denken dat de Mossad naar Suriname komt om deze verdachte (hij is voorlopig onschuldig, zo werkt dat in een rechtstaat zoals Nederland en Suriname) op te pakken alsof zij niets beters te doen hebben?
  Laffe Racist!
  gemodereerd

 6. @ Observer
  30 september 2022 Bij 20:08

  Dit soort moet men nooit met fluwelen handschoenen aanpakken want je leest toch hoe gevaarlijk hij is. Maar dat jij aan zijn kant staat laat zien dat jij een psychopaat bent. Hopelijk weet de Mossad ook met jouw soort raad.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.