Fernandes brood- en banketproducten worden weer geleverd

6

Fernandes Bakkerij N.V in Suriname heeft zojuist bekendgemaakt dat de distributie van brood- en banketproducten algeheel van start is gegaan. “De meelvoorziening vanuit onze leverancier is volledig genormaliseerd, waardoor wij weer in staat zijn om de markt te voorzien”, meldt het bedrijf.

“Vanwege een onderbreking in de voorziening van bakkersmeel waren wij genoodzaakt de productie op diverse momenten stil te leggen met als gevolg dat wij u niet konden voorzien van onze producten.

Alle extra inzet om bakkersmeel via diverse kanalen versneld binnen to halen zijn vanwege samenloop van omstandigheden niet succesvol geweest. Dit had als gevolg dat de onderbreking van de distributie larger heeft geduurd dan verwacht.

Wij werken ernaartoe om soortgelijke situaties in de toekomst to voorkomen. Onze welgemeende verontschuldigingen en wij danken u voor het vertrouwen dat u dagelijks in ons stelt”, aldus de bakkerij.

6 REACTIES

 1. En nu je magazijn goed bevoorraden voor minsten 3 jaren LULLO’s!!!! Anders is het straks weeer “janken, brullen, tieren en lieren” wij hebben geen meeeeel meer”. Druiloren!! Ach ja!! jullie weten het toch beter!!!!PFFFFFF.
  gemodereerd

 2. Je moet helemaal niks dom Watje, koop gewoon Rudisa brood of chinese puntjes. Ik boycott fernandes al jaren om hun slechte kwaliteit. Jij bent een echte ezel en je ex lover bouta heeft je helemaal gek gemaakt he..Blijkbaar eet jij paars brood😂😂😂 en heb jij oranje brood al die tijd moeten kopen pas. Paars is een mooie kleur en om die kleur te geven aan een partijtje die voor de rest niemand in de wereld kent behalve klein idioot Suriname. Je zal maar je oranje outfit aanhebben als Nederlands elftal speelt en dan gekoppeld worden aan een partij.. Helemaal gehersenspoeld als dat zielig Watje en meerdere srananmangs.. opsluiten en vergassen dat soort mensen. Die zorgen voor verdeeldheid vannhet land.
  gemodereerd

 3. ha ha ha ha ha, hansje oh oh nee toch oh oh jij gaat springen van het hoogste punt van de bosjes brug , okee , maar kom dan eerst hier heen in Suriname paarse klojo , maar paarse ezels willen niet vliegen , echt hansje jij zal wel geen brood eten van geen enkele bakker , jij houdt alleen maar van paarse stront he ,en paarse eikel jij vergast je zelf met dat slurpen van die paarse stront , een vonkje en hansje oh is gevlogen
  nogmaals hansje , jij kunt niet lezen he galbak , wij zijn geen oranje , maar paarse verdelgers die het met de pen doen , wat een zielig figuur ben jij hansje
  gemodereerd

 4. Als de leverancier/s die voor Fernandes brood en bakket meel levert/leveren dit niet op tijd kan /kunnen doen, dan kan Fernandes dit toch uit Frans-Guyana en of Guyana halen of is dit zo moeilijk.

  Fernandes kan hieruit een wijze les leren en in het vervolg op tijd in spelen. Bij welke meelleveranciers kan in zulke gevallen snel mijn meel halen bij de buurlanden? Al vast met hun praten dan ben je goed voorbereid.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.