Home Onderwerpen Maatschappij Welles: “Ik wil rustig verder en weer happy zijn. Mag dat niet?”

Welles: “Ik wil rustig verder en weer happy zijn. Mag dat niet?”

12
Foto (c) Welles/FB - bewerking Waterkant.Net

Een opmerking van Ruben Welles, de man van de in juni overleden zangeres Cheryll Welles-Rijger, heeft afgelopen weekend een vloedgolf van reacties teweeg gebracht op social media in Suriname. Welles die foto’s deelde van vakantie op Curaçao, plaatste de opmerking ‘dat daten zo nieuw voor hem is‘ en kreeg al snel een reactie daarop van de twee zusters van wijlen zijn vrouw.

Het begon allemaal met de posting van weduwnaar Welles op zaterdag 24 september: “Daten is zo nieuw voor me. Ik moet nu op andere dingen letten want ik heb een zoon. Kan niet elke vrouw kennis laten maken met William. Nu pas snap ik hoe single vrouwen zich voelen. Ik moet door.

Cheryl’s jongere zus Xaviera, nam geen blad voor de mond en betichtte Wellis in een comment meteen ervan dat hij al aan het daten was terwijl hij met haar zus was. Ook zei ze dat hij een week na de begrafenis van haar zus al met een vriendin in haar huis was. “Dus waarover praat je precies?” beet Xaviera hem toe.

Ook de andere zus Zoureena reageerde meteen na de posting van Welles en deelde bovenstaande comment van haar zus. Daarbij zei ze “Iedereen heeft je al door. Your mask is falling“. De screenshots van de opmerkingen van de zusters gingen vanaf toen viraal, waarbij de meningen sterk verdeeld waren.

Zondag besloot Welles, die vorige week zijn 35ste verjaardag vierde, te reageren op alle commotie rondom zijn posting en plaatste een lang bericht waarin hij begon met de woorden “Er is zoveel gaande al vanaf dag één dat ik met Cherylll ben. Ik ben nooit geaccepteerd en ik heb nooit de buitenwereld laten weten“.

In het lange bericht, dat hij na bijkans een uur toch weer verwijderde, haalde hij flink uit naar de familie van zijn overleden vrouw. Hij eindigde met de woorden “Niemand weet hoe ik me voel…Ik voel me eenzaam en ik wil niet in een hoek zitten huilen in een huis. Ik wil rustig verder en weer happy zijn. Mag dat niet?

Het begin van zijn uitgebreide posting

12 REACTIES

 1. Jongen ga je gedragen als een volwassen man en richt je op de opvoeding van je zoon.
  Dat zielig gedoe is voorbij.
  Een man vindt zo een andere vrouw maar de moeder, zusters en kinderen die zijn haar kwijt.
  Doe je ding en blijf uit de publiciteit.
  gemodereerd

 2. Als je al je social media accounts verwijdert dan heb je waarschijnlijk meer rust. Of hou je leven gewoon privé zonder alles maar te delen met de wereld. Als je echt rust wilt dan zijn er genoeg opties.
  gemodereerd

 3. Jij wil happy zijn, terwijl je heel veel mensen on happy gemaakt heb.
  Zo als een dief en zijn slachtoffers .
  Denk ook na over het gevolgen van je gedrag.
  gemodereerd

 4. Meneer Welles, natuurlijk gunnen we het je dat je weer happy wordt, maar waarom heb je de behoefte om je privé leven en de conflicten met de familie van je overleden vrouw op social media te plaatsen? Welk normaal mens doet zo iets?
  gemodereerd

 5. Lagere levensvorm van deze hypocriete rat.

  Het geheugen van een kakkerlak, hij is zijn vrouwtje wel erg snel vergeten…
  Waar deze idioot zin in heeft om nu al weer van zijn leventje te genieten, zegt veel over hem als mens.

  Vrouwen wees gewaarschuwd, valt niet op zo’n mislukte baardaap.
  gemodereerd

 6. Hij wil aandacht en in de slachtofferrol gaan,
  Als je werkelijk van je vrouw hield , zou je nu niet aan daten denken . En rust wil je ,maar je komt op sociaal media. Zielig doe je pffff.
  gemodereerd

 7. wat een waardeloos figuur , flikker op man , jij hoeft zeker niet te werken want ze heeft veel aan je overgelaten , echt waarom moet dit nieuws zijn , zulke figuren moet je geen podium geven
  gemodereerd

 8. Idd gaat het leven gewoon door en natuurlijk die van welles ook! De zussen en de overige fam.die gaan toch ook door met hun leven( tik tok etc) Eenzaanheid is idd verschrikkelijk, ze moeten het mekaar gewoon gunnen en als het niet klikt, gewoon op afstand blijven! Welles is geen onbekende en cherryl was ook niet onbekend,naar mijn mening mag hij zijn prive wel delen! Is waarvoor men zelf kiest!
  gemodereerd

 9. Wat een kinderachtige idioot en narcist! De familie rijger zal hem wel beter kennen, wat die allemaal heeft gedaan met hun dierbare Cherryl.
  De verhalen die over hem de ronde doen zijn geen mooie! Ik zou me maar koest op de achtergrond houden als ik hem was. Zoek maar hulp bij een psycholoog met je narcistische kop!
  gemodereerd

 10. Wauw de mens in het algemeen de woorden en de gevoelens van beide kanten zijn ondragelijk.
  1 kor 13:1-13
  Dit is wat telt Liefde,en vaak ontbreekt in de mens !
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.