Stoffelijke resten van Sumanta Bansi aangekomen in Suriname

4
Stoffelijke resten van Sumanta Bansi aangekomen in Suriname
Sumanta Bansi

De stoffelijke resten van Sumanta Bansi zijn vandaag, maandag 26 september, vanuit Nederland overgevlogen en in de middag aangekomen in Suriname. Van Zanderij uit zijn deze vervoerd naar het mortuarium.

Sumanta’s ouders waren afgelopen weekend in Nederland om ervoor te zorgen dat hun dochter weer terug kon naar Suriname. Ze legden zaterdag in Hoorn een krans neer op de plek waar haar resten werden gevonden. Daar stonden ze stil bij het verlies van hun kind samen met de burgemeester en andere familieleden.

De uitvaart van Sumanta vindt woensdag plaats. De stoffelijke resten zullen die ochtend volgens de hindoe ritus gecremeerd worden bij het crematie-oord te Uitkijk.

De reis van de ouders naar Nederland en het meenemen van Sumanta werd mogelijk dankzij een doneeractie, die twee weken geleden werd opgezet en waarbij bijna 15.000 euro werd opgehaald. Een andere doneeractie bracht meer dan 6.000 euro op.

4 REACTIES

 1. Wat ik niet snap, is dat iedereen de moordenaar veroordeelt, en terecht hoor!!!, maar niemand die zegt dat Sumantha niet moest gaan stoken in het huwelijk van die man. Zij is daar opgevangen om te gaan studeren en niet om haar benen te spreiden voor de heer des huizes en tot 2 keer aan toe zwanger te geraken. Had de vrouw des huizes niks in de gaten dan??
  gemodereerd

 2. Ik heb geen idee, hoe het in het gezin is gegaan. Maar dat mag en kan geen reden zijn, om iemand te vermoorden.

  Tijdens de avondklok in jaren 1980, was ik aan het voetballen met een paar vrienden en teruglopend naar huis bleek dat ik 3 minuten te lang
  op straat was.

  De mp, ronde het af naar 5 minuten.
  Onder bedreiging, intimidatie en chantage, moest ik heel de nacht met een voetbal rond rennen.

  Oooo, wat hadden de militairen een lol.
  Na 9 paren schoenen te hebben gepoets, kreeg ik wat water te drinken en mocht naar huis.

  Ik vond dat dat geen reden was om iemand te vernederen.

  Laat uw inzicht op los.
  gemodereerd

 3. Arthur 27 september 2022 Bij 09:31
  “Wat ik niet snap, is dat iedereen de moordenaar veroordeelt…”

  U zou het uit respect kunnen laten voor wat het is, want alleen hij weet hoe de vork in de steel zit en hoe het ook zij; niemand verdient het om op zo’n manier te eindigen en zo respectloos op een industrieterrein gedumpt te worden. Van een afstand is het makkelijk oordelen, totdat het je dochter of familielid blijkt te zijn.
  En moordenaars dienen ten alle tijden, veroordeeld te worden!

  Ik vind uw reactie vrij harteloos.

  “Wie zonder zonde is, werpe de eerste steen!”
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.