donderdag, maart 28, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijSantokhi bij streetparty Saya: 'Er komt een werkgroep voor problemen Haïtianen'

Santokhi bij streetparty Saya: ‘Er komt een werkgroep voor problemen Haïtianen’

-

Does Travel

De Surinaamse president Santokhi heeft zaterdagavond vriend en vijand verrast door aanwezig te zijn bij de streetparty van Jean ‘Saya’ Mixon aan de Hofstraat.

Het staatshoofd sprak de aanwezigen kort toe, maar werd daarbij flink uitgejouwd door een deel van het publiek. De president liet weten dat er met Saya wordt afgesproken dat er een werkgroep zal worden gemaakt waarin zijn mensen samen zullen zitten om naar alle problemen van de Haïtianen in Suriname te kijken.

Het ligt in de bedoeling dat de werkgroep voor de Haïtinanen, net als de vele anderen vanuit de gelederen van het kabinet van de president zal opereren.

Op social media gaat een filmpje met een deel van de toespraak van de president viraal. Een activist zegt dat het staatshoofd wel speciaal tijd maakt en heeft om de menigte bij een streetparty toe te spreken, maar nooit beschikbaar is wanneer het volk hem opzoekt bij zijn kantoor.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

17 REACTIES
  1. Niet doen!
    Het zal nooit goed genoeg zijn. Zijn wel goed geïntegreerd zo te horen.

    Eerst hebben de Haïtianen hun pres geliquideerd, vervolgens complete chaos en bendevorming. Nu is de nieuwe pres ook niet goed genoeg, alweer chaos, verwoesting en nog meer bendes. Haïti is doomed.
    Frans Guyana wil ze niet.

    Wat hebben jullie binnen gehaald, alleen maar gajes en gespuis. Stop voorlopig met vluchtelingen. Dit is niet fair tegenover de locals.

    Was een goeie gelegenheid voor de politie: controle op documenten en mensenhandel.

    Ik vind een werkgroep speciaal voor Haïtianen bullshit. Ze moeten integreren via de reeds bestaande wegen.


    gemodereerd
  2. Het houdt maar niet op, weer een werkgroep. Er zijn reeds diverse werkgroepen ingesteld, maar er komen geen uitgewerkte voorstellen. Suriname is verworden tot een werkgroependemocratie waar niets uitkomt.
    Houd toch op President Santhoki. De meeste onderwerpen waarvoor werkgroepen door u worden ingesteld zouden door beleidsmedewerkers ter hand moeten worden genomen.


    gemodereerd
  3. dus iedere keer als een of ander schooier de president wil spreken moet hij beschikbaar zijn.kom toch snotneusen wake up
    Haha, die boelerse ging niete eens naar de Assemblee als hij daar moest zijn
    Die boelerse ging niete eens naar de rechter als hij werd opgeroepen
    Die boelerse ging wel drinken met een paar lapzwansen toen ze hem riepen om wat te komen drinken,
    dus jullie lullen een lo lul
    anderen willen dat hij niet naar het buitenland gaat om ze duidelijk te maken dat de fascist boelerse niets meer te vertellen heeft en dat Suriname eindelijk weer een democratie is. een land waar je je onvrede rustig mag uiten en niet bang hoef te zijn
    btw wie is toch delano waar ze het in die netflex serie over hebben. Suriname heeft nooit zo een slappe lul gekend, die alleen maar aan geld denkt en zijn macht misbruikte om de drugs bazen vrij spel te geven.
    Suriname word wel als een klein dom land afgespiegel met een of andere idioot als baas.
    Samsung, sang


    gemodereerd
  4. Zo laag is Chan Santokhi gevallen. De problemen in het land kan hij niet oplossen. De hoge criminaliteit kan hij niet oplossen. De armoede kan hij niet oplossen. Maar hij wil wel de problemen van de Haïtianen oplossen. Waarmee is deze man in godsnaam bezig.


    gemodereerd
  5. weg met die haitinen , weg met de ndp , weg met de cubanen weg met de venezuelanen , weg met de chinezen , zo nu kan Suriname weer Suriname worden meneer de president


    gemodereerd
  6. president het lijkt wel of u alleen met moordenaars spreekt , ook met ddb , u moet het volk toespreken en zeggen dat ddb morgen in de bak zit , en als zijn aanhangers rotzooi schoppen dan gaan die ook de bak in , met 30-40-50-100 man in een cel lekker knus toch , en kunnen dan een celparty houden zonder drank en coke


    gemodereerd
  7. Voor wat hoort wat. Dankzij Santokhi van de VHP zullen duizenden Haïtianen het land binnenkomen.Allemaal stemmen voor de VHP.


    gemodereerd
  8. Dit heeft hij echt zelf gezocht. Verkeerde plek, verkeerd moment, verkeerd publiek. Wat zoek je daar. Na so yu lostu koskosi…


    gemodereerd
  9. Problemen van het volk kan je niet oplossen. Wat ga je voor die Haïtianen doen??
    Hij dacht zeker, hij zou de haitianen van saya daar ontmoeten mr het waren sur.


    gemodereerd
  10. Hoe lang blijft deze corrupte president zijn gang gaan, benoemt ieder keer een commissie zonder enig resultaat, en als er resultaat is dan wordt er niets mee gedaan. De friends and families van de commissies krijgen forse salaris.


    gemodereerd
  11. Trouwens, ik heb zelfs niets tegen hardwerkende buitenlanders. De man met de kleine hersenen “watje” kraait zoals gewoonlijks weer onzin uit. Ik ken genoeg hardwerkende Haïtianen en Cubanen in Suriname. Daar is niet mis mee.


    gemodereerd
  12. Alweer een nodeloze werkgroep.
    Waar Suriname en de Surinamers een hele grote behoefte aan hebben is een werkgroep, die de problemen van de Surinamers gaat inventariseren en ook moet oplossen.
    Chan: eigen mensen eerst. Waarom ga je buitenlanders onder leiding van de boef Saya voortrekken. En waarom beloof jij die Guyanezen 150 visvergunningen of is die belofte afkomstig van jouw echtgenote? Je ondergraaft jouw eigen positie.


    gemodereerd
  13. Suriname (de wereld) is niet van mij. Iedereen die zich netjes gedraagt en de rechten van andere mensen respecteert, mag van mij in Suriname (of waar op aarde ook) komen of gaan wonen, voor de korte tijd dat hij/zij hier op aarde mag vertoeven.


    gemodereerd
  14. Het is las-teng om een groep ongeschoolde awaries toe te spreken. En dan ook nog in het Surinaams, de want Nederlandse spreektaal, verstaan ze niet…de dong-kaws!
    Deze groep vertegenwoordigd niet het volk, maar is de laagste, kansloze soort. Heeft geen opleiding, geen werk dus geen inkomen, veroorzaakt alleen overlast, steelt- en rooft erop los.
    Met deze groep ga je geen enkel wedstrijd winnen. Het is een verloren generatie en een hebie voor elke andere Surinamer.
    Misschien kan Debbie in de bijlmer een crowdfunding starten om ze zo weer in het achterland van Suriname te krijgen en wilt Mul(e) helpen om ze daar naartoe te dragen.
    Zo maken ze zich beiden een beetje nuttig…..


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES