Home Onderwerpen Justitie en politie Drugverslaafde zoon vast voor mishandeling bejaarde moeder

Drugverslaafde zoon vast voor mishandeling bejaarde moeder

8
Archieffoto: Verdachte aangehouden door Korps Politie Suriname.

Een 49-jarige man is deze week door de politie in Suriname aangehouden, na aangifte dat hij stelselmatig zijn 85-jarige moeder zou hebben mishandeld. De verdachte zoon Roy D. is een drugverslaafde.

Hij maakt er een gewoonte van om zijn bejaarde moeder, bij wie hij inwoont, steeds slagen toe te brengen en te bedreigen als zij hem geen geld geeft. Op donderdag 22 september was dat wederom het geval, waarbij de moeder enkele klappen moest incasseren.

Een zus van de verdachte, die dagelijks eten voor de moeder brengt nam de handelingen van de verdachte waar. Zij was de situatie zat en schakelde uiteindelijk de politie in.

Roy werd van de week door de politie van Wanica opgespoord en naar het politiebureau overgebracht ter voorgeleiding. De verdachte werd na te zijn voorgeleid in verzekering gesteld door de Surinaamse politie.

8 REACTIES

 1. Riet a mang eng go bung gyeng! Wiepeng mek a schijt, tak a no mang waka en sdong moro!! Mek a bari!! Stop die drgs in zijn reet met een bombel!! da yeh let wan faya gyeng!!
  gemodereerd

 2. Velen leiden een comfortabel leven in luxe door te handelen in dit verderfelijk spul. Maar de ellende voor Suriname is enorm groot en treft vele gezinnen.
  gemodereerd

 3. Deze”man” heeft ooit de keus gemaakt drug te gebruiken. Fijn voor hem, maar nu is hij een pain in te ass voor zichzelf en een stuk verdriet en grote ellende voor zijn moeder (en zus). Hij moet naar PCS en als ze daar geen plaats hebben verdient hij eenzame opsluiting in een kamer vol hongerige ratten. Hoe durft iemand zijn/haar, en in dit geval een hoog bejaarde, te mishandelen. Hij is een monster.
  gemodereerd

 4. nibte krijgt deze waardeloze zak wel weer vrij , ondanks dat deze klojo zijn moeder van 85 stelligmatig mishandeld , beter is om die drugsverslaafde direct platspuiten
  gemodereerd

 5. Sluit hem op zodat de moeder de laatste jaren op aarde rustig kan leven
  Na haar dood zien we wat er met hem moet gebeuren
  gemodereerd

 6. Moeder vrouw in jonge jaren baby geil zoals heel veel vrouwen in nl babygeil, maar kleine kinderen worden groot en volwassen pas dan begint de feest party. Ook eigen schuld van de moeder haar opvoeding.
  gemodereerd

 7. Zet al deze figuren – zoals in Maleisië gedaan wordt- aan de “cold Turkey” oftewel geheel onthouding van drugs. Dat zal ze pijn doen en ze ook afleren om van hun moeder te blijven.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.