Zaterdag 24 september gebedsdienst in achtertuin presidentieel paleis

7
Zaterdag 24 september gebedsdienst in achtertuin presidentieel paleis
Tuin Presidentieel Paleis (Suriname reis Loek Tangel) - Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed.

De Surinaamse regering organiseert op zaterdag 24 september, in het kader van de Nationale dag van Verbroedering en Eenheid in Suriname, een gebedsdienst in de achtertuin van het Presidentieel Paleis.

De Nationale Dag van Verbroedering en eenheid is ieder jaar op 21 september. De keuze hiervoor is een verwijzing naar de geboortedag van Jagernath Lachmon, die wordt gezien als de grondlegger van de zogeheten verbroederingspolitiek.

Het thema van gebedsdienst van de regering, die wordt gehouden van 17.30u – 20.00u, is ‘Eenheid is Kracht’. Er is een diverse programma samengesteld met spreker van diverse religieuze stromingen waaronder het Volle Evangelie, de EBGS, de SMA en de IRIS.

Daarnaast zijn er toespraken van president Santokhi, vp Brunswijk en de coalitiepartners te weten NPS voorzitter Rusland en de voorzitter van de PL Paul Somohardjo alsook sprekers van Maatschappelijke Organisaties.

Tussendoor is er het NAKS Ala Kondre dansoptreden met muziek en zang.

7 REACTIES

 1. Er is helemaal geen sprake van Verbroedering en Eenheid in Suriname. Kijk bijvoorbeeld naar de vele racistische reacties op deze site.
  Een gebedsdienst zal daar geen verandering in brengen.
  gemodereerd

 2. Ze hebben niks te doen . Inplaats dat ze gaan bidden hoe ze het Land gaan Besturen en hoe ze de prijzen in de Winkels 🏬 omlaag gaan brengen voor de mensen in Suriname 🇸🇷 dan zou dat beter zijn inplaats dat ze gaan bidden 🙏🏽 voor verbroedering.
  gemodereerd

 3. Matteüs 7:21-23 NBG51
  Niet een ieder, die tot Mij zegt: Here, Here, zal het Koninkrijk der hemelen binnengaan, maar wie doet de wil mijns Vaders, die in de hemelen is. Velen zullen te dien dage tot Mij zeggen: Here, Here, hebben wij niet in uw naam geprofeteerd en in uw naam boze geesten uitgedreven en in uw naam vele krachten gedaan? En dan zal Ik hun openlijk zeggen: Ik heb u nooit gekend; gaat weg van Mij, gij werkers der wetteloosheid.
  gemodereerd

 4. Hij handelt in opdracht van zijn christelijke guru. De evangelie moet immers verspreid worden.
  Hebben de Hindoestanen nog steeds niet door dat deze man een christen is? De VHP wordt binnen korte tijd een christelijke partij.
  gemodereerd

 5. Chan is van zijn buitenlandse reis met lege handen teruggekomen. Nu houdt hij zich bezig met een gebedsdienst. De problemen in het land worden niet opgelost. De honderden commissies hebben niets opgeleverd. Deze goeie man moet een keertje plannen maken om echt hard te gaan werken. Meer productie, meer exporteren en meer inkomsten genereren. Met die mooie praatjes van hem gaat het land echt niet vooruit. Beste Chan, meer dan twee jaar family and friends is mooi geweest. Hou op met feesten en ga een keertje serieus aan het werk.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.