VIDEO: Vp Brunswijk brengt bezoek aan cambio om zich te oriënteren

13
Vp Brunswijk brengt bezoek aan cambio om zich te oriënteren
Vp Brunswijk maakt filmpje van kort bezoek aan cambio.

De vice-president van Suriname, Ronnie Brunswijk, heeft afgelopen dagen een aantal cambio’s bezocht. Dit naar aanleiding van zijn eerdere opmerkingen waarbij hij aangaf dat de valutakoers moet dalen en dat hij persoonlijk langs cambio’s zou gaan om ervoor te zorgen dat de koers omlaag zou gaan.

In onderstaand filmpje dat vrijdag gedeeld werd, is te zien dat Brunswijk op bezoek is bij een cambio van Yokohama. Hij filmde zelf hoe hij de koers bij de balie ging checken en bracht ook de rij van auto’s in beeld, die bij de drive-thru cambio aan het wisselen waren.

De voorman van de ABOP waarschuwde vorige week tijdens een meeting van zijn partij te Commewijne, dat hij maatregelen zou treffen tegen banken en cambio’s, als de valutakoers vanaf afgelopen dinsdag niet zouden dalen.

Uit de valutakoersen blijkt dat er sprake is van een lichte daling. De USD en Euro koersen waren een week geleden 28,05 respectievelijk 27 SRD. Vrijdag was de koers 27,50 SRD voor 1 USD en 26,30 voor 1 euro. Een geringe daling dus.

Of deze geringe daling toe te schrijven is aan de woorden van de vp is niet duidelijk.

13 REACTIES

 1. Komt echt niet door hem.dat er een daling is. Hij moet ook ophouden mensen hun privacy te schenden door als ren ka aap zomaar mensen filmen. Alleen in Suriname kan een regeringsleider zo belachelijk doen. Geen wonder dat de Guyanese vp zoch zo heeft uitgelaten……su regering is belachelijk….vp doet alsof hii basja in een dorp is….ppppffffff

 2. De vieze president zou naar Rusland moeten gaan en tegen poetin zeggen dat de oorlog moet afgelopen zijn .

  Zo kan de hoge koers in sranang omlaag gaan.

  Blijkbaar snapt deze oellewapper niet hoe wereld economie werkt en interne economie in sranang werkt.

  Oorzaak en effect heeft gevolg voor de wereld economie.

  En sranang hoort ook bij deze wereld economische gevolgen.

  Wat een idioot 🤦‍♂️ is deze man.

 3. Wat een gestoorde gekke man. Een bankrover bezoekt een bank of een cambio. Wat zou ik als cambio doen? , gelijk de deuren sluiten en de politie bellen.

 4. De Ronnie Brunswijk-soap, ‘Soprano’s meets wakaman-vice-president van Suriname’. Een hele slechte aflevering. Wat een idiote, bombastische vertoning. Als een minister van Financiën (wat hij niet is) die persoonlijk langs gaat bij de banken om zijn wil op te leggen. Dat kan alleen in Suriname, of één of ander dictatoriaal bananenrepubliek. Het vice-presidentschap is hem dermate naar zijn hoofd gestegen, dat zijn zicht op de realiteit totaal vertroebeld is.

  Hij gedraagt zich niet als de vice-president van Suriname, maar als de eigenaar van Suriname.

  Als de ogen de spiegels van de ziel zijn, dan kom ik tot de conclusie: “One of the children of a foul spirit.”

 5. Zoveel auto’s bij een cambio die willen wisselen! Zijn het euro’s of US Dollars die men wilt wisselen?
  Ongeacht welke valuta blijkt nu dat er momenteel dus wel degelijk valuta circuleren in Suriname.
  Ze kunnen liever de US$ hanteren als betaalmiddel dan hoeven de handelaren geen valuta te zoeken om hun inkopen te doen

 6. Ja ja de volksverlakker heeft woord gehouden want de koers is met zegge en schrijven 0,20 SRD gedaald. Daar mag deze schreeuwlelijk trots op zijn want de economie floreert als nooit tevoren. Ondertussen lachen de gambio houders zich rot om zoveel grote loze woorden. Waarom? Omdat deze man die met zijn MBA master opleiding schermt laat zien dat hij dom is en niets over de financiële markt weet.
  Zo nu klim je weer je boom in en kom pas terug als de koers is gedaald.
  Ik hou mijn hart vast als deze vp de volgende president wordt. Dan wordt al het goede werk van ZE Santokhi door hem kapot gemaakt.

 7. Brunswijk kan beter de 40 plus kinderen gaan verzorgen. Hij en Didibri zijn de oorzaak van de ellende in Suriname. Eens een dief altijd een dief.
  Kijk maar naar al die aangehouden rovers. Op wie lijken ze?

 8. Niemand wil als Doekhie in zn eigen cambio opgetild en gesmeten worden. Ze scheiten in hun broek.. Bai, zak die koers, want Bravo komt eraan!

 9. Een ekte hufter!! wat moet hij daar gaan zoeken? dat hem niemand iets kan maken?? als een Jango gaan om de mensen te intimideren?? Wel je heb mensen hoor die over de streep kunnen gaan!! Hij moet gewoon oprotten en gedeisd houden!! Laat hij dan helpen aan de mensen met alles wat hij heeft geroofd en de goudmijn en olie!! Hij is echt een ondergrondse kruipende en stinkende wurm!!

 10. Haha

  🤣🤣

  ” …
  Of deze geringe daling toe te schrijven is aan de woorden van de vp is niet duidelijk.

  … ”

  🤣🤣 haha

  Sommige Surinamers zijn echt oerdom

  De pipol need edukeeshon.
  Justitia Pietas Fides. Krakti !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.