Politie werkt met man en macht aan handhaven orde regio oost

2

In de regio oost van het Korps Politie Suriname wordt met man en macht gewerkt om de orde te handhaven. Dit gebeurt onder leiding van de commandant regio oost, de hoofdinspecteur Melvin Pinas. Onder zijn leiding zijn diverse interventies gepleegd om de criminaliteit aan te pakken .

Zo zijn er afgelopen week in de vroege ochtend op verschillende locaties invallen gepleegd, waarbij er drugs, wapens, geld en verpakkingsmateriaal zijn aangetroffen. De goederen zijn in beslag genomen (foto’s). Er zijn drie verdachten aangehouden die worden voorgeleid aan een hulpofficier van justitie.

Op strategische plekken zoals de controlepost te Stolkertsijver en het Oude Veerplein, worden voertuigen onderworpen aan algehele controles. Ook het aandoen van locaties die bekend staan als drugshaarden alsook waar illegale auto- en bromfiets racewedstrijden plaatsvinden, wordt aangepakt.

De verhoging van de surveillance en de dienstverlening naar de samenleving geniet prioriteit. Milton Bisschop woordvoerder van de Surinaamse politie geeft aan dat de nieuwbaken regiocommandant vastberaden is de criminaliteit in het oosten, in de ruimste zin aan te pakken.

2 REACTIES

 1. ach lullemeiers , die nibte zorgt er wel voor dat iedere crimineel daar in regio oost niet in de bak komt , dus wat de politie wilt doen zal niets uithalen , eerst de rotte appels verwijderen amoksi , maar jij doet het niet
  zijn die rotte appels hellings en gentle nog geschorst of is alles in de doofpot gegaan , en die zwarte piet atompai die met geld zat te strooien in Nederland , is die rotte appel nog in functie , leg dat maar aan het volk uit amoksi
  gemodereerd

 2. De politie heeft het maar druk!

  Eerst overlast door (internationale) drugsdealers en fijnproevers. Die hadden de tijd v hun leven, want baas zat aan de top.
  Nu is er een 2e baas, waarvan zijn volgers denken dat ze onaantastbaar zijn. Dubbelop!

  Vergelijk het maar met de coup periode. Toen had je de padvinders en volksmilitie die zich gedroegen als dé eigenaar vh land, en zich onaantastbaar waanden.

  Dit heeft niets met armoe te maken, maar met hoogmoedswaanzin. Arme mensen hebben ook principes en geen geld voor benzine om in een auto of op een brommer rond te rijden om te roven.

  Jullie veroorzaken zelf de rommel in het land.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.