Home Onderwerpen Justitie en politie Ravage na roekeloze inhaalactie van autobestuurder zonder rijbewijs op Indira Gandhiweg

Ravage na roekeloze inhaalactie van autobestuurder zonder rijbewijs op Indira Gandhiweg

13

Een jongeman die niet in het bezit is van een geldig rijbewijs, heeft donderdagavond met een personenauto een flinke ravage aangericht bij de carwash op de hoek van de Indira Gandhiweg en Samboerastraat in Suriname.

De bestuurder reed over de Indira Gandhiweg richting Lelydorp. Nabij de Samboerastraat haalde hij roekeloos drie voertuigen in. Op hetzelfde moment kwam er een tegenligger, waardoor hij naar zijn zeggen ‘broeja’ werd en uitweek. Daarbij verloor hij de controle over het stuur.

De wagen raakte van de weg en reed een ijzeren poort en stenen muur bij de carwash kapot. De bestuurder raakte lichtgewond.

De politie werd ingeschakeld en kwam ter plaatse voor onderzoek. De auto is zwaar beschadigd geraakt en door een sleepdienst weggebracht. De bestuurder is afgevoerd naar het bureau.


13 REACTIES

 1. Meestal mankeren deze soort idioten zelfs niks, maar ze
  zorgen er veel ellende voor een ander. Ik mag het niet
  denken God vergeeft het me, ”ik had liever gezien dat
  hij zelfs morsdood was”.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Als ik god was zou deze lummel dood zijn achter het stuur, want die zijn er veel in het verkeer, want zolang iemand een file inhaald heeft die geen rijbewijs want kent de regels niet.
  gemodereerd

 3. Jacko, je mag het misschien niet denken, maar niemand zal.het je kwalijk.nemen. als je tot God bidt dat Hij deze idioot snel opneemt in de hemel, voordat hij de dood van andere onschuldige mensen veroorzaakt.
  gemodereerd

 4. Oting wanneer gaan jullie het leren mijn broeders
  rij rustig hebje geen rijbewijs laat die auto met rust shitt mennnnn
  kijk nu jij gewoon sloot man je bent niet koet kekroeit
  gemodereerd

 5. niet in bezit van rijbewijs?
  van wie is de auto? de mede veroorzaker van deze ellende?
  ik hoop voor de daders dat de verzekering niets dekt voor ze
  gemodereerd

 6. @JZwartmans ! Helemaal met je eensgezind!!! m,ar dat hij niet dood is, hoop ik dat hij voor 15 jaren wordt bestraft, geen auto meer besturen!! alle kosten welke met de schade te maken heeft, moet hij zelf dokken!!
  gemodereerd

 7. @ zwart and, helemaal met je eens. En als hij niet morsdood was, dan in elk geval meer dood dan levend; een levend wrak. KPS: controle uitoefenen/opschroeven van rijbewijzen. De meeste gasten denken dat ze in het oerwoud op het water zijn. Wie geen geldig rijbewijs heeft, begaat een misdrijf en hoort dus achter tralies.
  gemodereerd

 8. Hij was broeja in zijn hoofd, laat de Surinaamse politie doen waar zij zo om bekend staan namelijk deze man zijn broeja uit zijn hoofd slaan.
  Een paar gebroken ledematen moet hem bewegen om een rijbewijs te halen.
  Alhoewel een Surinaams rijbewijs is tegenwoordig ook niet meer waard dan het ooit was.
  Zie hoeveel mensen er niet doodgaan in het verkeer.
  Wat ik nu ga zeggen is niet discrimineren of misschien wel om de ogen van iedereen te openen.
  Laat ook maar iedereen weet het toch al en de surinamer heeft maar een geheugen van max een half uur ik bedoel 30 minuutjes.
  gemodereerd

 9. @ Henkes! Neen a.u.b. ik geloof niet, dat als iemand een ander dood, die naar de hemel gaat, maar volgens mij naar de hel door een grote vuurzee heen, alwaar de bakru’s op hen staat te wachten al begeleiders!!
  gemodereerd

 10. Jacko Zwartmans , ook wij zijn met je eens

  wiep-ding hebt jij al gereserveerd naar de hel van de blanken , ha ha ze zullen jou kont witwassen hoor
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mobiele versie afsluiten