woensdag, april 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan vermoedelijk om het leven gebracht na stelen kaas

Man vermoedelijk om het leven gebracht na stelen kaas

-

Does Travel - naar Suriname

De man die op vrijdag 23 september omstreeks 00.50u dood langs de weg werd aangetroffen, is vermoedelijk om het leven gebracht na het stelen van kaas. Dat meldt het Korps Politie Suriname.

De politie van Geyersvlijt kreeg de melding dat er een lijk van een manspersoon langs de weg van Maretraite was aangetroffen. Ter plaatse troffen de wetsdienaren het lijk aan met verwondingen aan de armen en het hoofd. Ook is er tie-wrap in de directe omgeving aangetroffen.

Het slachtoffer is een man van creoolse komaf, wiens personalia nog niet is achterhaald, meldt de Surinaamse politie.

De zaak is overgenomen door Kapitale Delicten. Het onderzoek van de Rechercheurs leverde een anonieme getuige op die bruikbare informatie doorgaf. Uit het voorlopige onderzoek is komen vast te staan dat het latere slachtoffer in een supermarkt op de grond lag middels plakband en tie-wrap werd vastgebonden door een manspersoon.

Verder dat hij daarna door een Chinese man werd geslagen en weggesleept. De Chinese man meldde zich aan op de afdeling Kapitale Delicten na te zijn ontboden. Hij verklaart dat het slachtoffer kaas bij hem heeft gestolen en dat hij hem heeft vastgepakt en buiten de supermarket heeft gezet.

Hij ontkent de man te hebben vermoord of iets af te weten van de dood van hem. Hangende het onderzoek is hij aangehouden en na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
 1. Elke winkel hft cameras dus de politie moet de beelden bekijken en op tijdstipt letten.
  Was het srd 10.000 aan kaas??
  Ik hoop dat de politie de zaak goed aanpakt. Opsluiten die gast.
  Ook betalen vr de uitvaart


  gemodereerd
 2. Geen genade voor deze terroristische stelende, rovende misdadigers.
  Een keer moet het ophouden.
  Als hard werkende ondernemer die dagelijks met diefstal te maken heeft in dat land is het logisch dat het geduld een keer ophoudt.

  JA ook al gaat het in dit geval om een stuk kaas.
  Ook de chinees heeft een familie te onderhouden en schulden te betalen. Hij runt niet een winkel voor de kat zijn kont.

  Ik zou hem ook in mootjes hebben gehakt.

  Maar jij Debbie mag al deze rovende criminelen meenemen in je bed. Wij maken ons daar geen zorgen om. Je mag ze ook voorzien van mooie bedragen geld dagelijks. Veel succes. Ik denk niet je je het allemaal kan permiteren. Dus houd je grote kwabbel snuit dicht!!


  gemodereerd
 3. @mul…en als de chinezen opgedonderd woeden, waar ga je je spullen kopen??? Blakka mang nog sab drai wan zaak, de Hindoestaan wil ook geen supermarket meer hebben, de indiaan is te lui, de javaan verdient meer met zn warung, de boslandcreool is druk met roven….wie blijft over???
  Sneu dat die dief is overleden…ik keur het ook niet goed maar laten alle rovers hieruit leren….ie kan dede te je foeroe. Blijf van andermans spullen af. Die chinezen worden ook moe van aangifte doen tegen dieven maar de politie treedt niet op…..of ze pakken de dieven maar OM laat ze bijnen een week weer vrij!!! Tuurlijk…..dan gaat omoe het maar zelf afhandelen…anyway…..R.i.P. jongeman


  gemodereerd
 4. Dit slaat echt ALLES, kan gewoonweg NIET en is VERBODEN! Of wij de Hindoestaan Koelie noemen en de Creool Neger of weet ik het…Dan wie heeft ons allen geschapen dan? Er is maar 1 schepper!
  Ik ben een Hindoestaan en om kennis te nemen dat men mn Brada om “eten”, in een land die in een afgrijselijke crises verkeerd, zo af te tuigen en af te slachten…dit is NOT DONE en ZIEK! Indien die Chinees dit met onze Brada heeft gedurft te doen, dan moet hij hiervoor boeten!! Hij heeft hem z’n leven ontnomen…terwijl hij waarschijnlijk ook een hele familie en dierbaren heeft! Ik wil niets lezen over rascistische onzin! Men moet gewoon met z’n poten van die man afblijven. Steelt hij iets, dan neem het terug en zet hem de Winkel uit en of bel de Politie! Maar dit! Dan kunnen wij nu toch ook die Chinees kan kapot slaan om hij aan onze Broeder heeft gezeten?


  gemodereerd
 5. Goed gedaan mr de CHinees
  Opruimen dit tuig ook als het maar stelen van een snoepje.
  Je blijft van de spullen af van een ander.
  Er zijn op deze site mensen die het zielig zullen vinden voor de dader maar dat is omdat…
  Vul maar zelf in


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES