‘Chauffeur die mensen doodreed in Nieuw-Beijerland had cocaïne in bloed’

3
Meerdere doden nadat vrachtwagen inrijdt op barbecuefeest
Foto (c) Geert via AD

De Spaanse vrachtwagenchauffeur, die eind vorige maand zeven mensen doodreed op een barbecuefeest in Nieuw-Beijerland, had cocaïne in zijn bloed. Dat heeft het Openbaar Ministerie gisteren gezegd tijdens een zitting van het gerechtshof in Den Haag.

De man wordt verdacht van het veroorzaken van een verkeersongeval met dodelijk en zwaar lichamelijk letsel.

De rechtbank Rotterdam besloot onlangs om de Spanjaard voorlopig vrij te laten. Het OM ging hiertegen in beroep en betoogde dat dat besluit moest worden teruggedraaid, vanwege het cocaïnegebruik van de 45-jarige trucker en omdat hij geldproblemen heeft.

Ondanks dat beroep besloot het hof dat hij op vrije voeten mag blijven. Er zijn wel voorwaarden daarna: zo moet de man aan alles rondom deze zaak meewerken en moet verschijnen op de inhoudelijke zitting van zijn strafzaak. Ook mag hij geen motorvoertuigen besturen en moet hij aan het OM in Spanje en Nederland laten weten als hij verhuist.

3 REACTIES

 1. over wat u zegt van die chauffeur,is niet bekend gegeven in holland ,wel word er nog onder zoek gedaan,en men hoopt dat de uit slag in october wel bekend word,,dus u gezegde klopt niet
  gemodereerd

 2. het OM is daar in Nederland net zo gek als het OM hier , hebben ze daar ook zo’n nibte figuur dat daar ook moordenaars gewoon vrij lopen
  gemodereerd

 3. Dus die man mag in afwachting van zijn proces, op vrije
  voeten zijn verdere kunsten op de Hollandse wegen,
  tonen en rond rijden! What a fuck, ze zijn toch niet besmet
  van hun collega’s van Su hoop ik !

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.