NATIO Suriname wint met 2-1 van Nicaragua in Almere

1
Natio Suriname
Foto (c) Munsh

In het Yanmar stadion in Almere (Nederland) heeft het nationale voetbal elftal van Suriname vanavond met 2-1 gewonnen van het nationaal elftal van Nicaragua. Het ging om een vriendschappelijke wedstrijd tussen de twee landen.

Natio stond een hele tijd voor met 1-0, na een doelpunt van Mitchell te Vrede. Uiteindelijk lukte het Nicaragua om in de 88ste minuut de gelijkmaker erin te schieten. In de 90ste minuut maakte Jeredy Hilterman van Natio de 2-1.

Maandag speelt Natio tegen PEC Zwolle, maar dan zonder publiek.

Foto: Stanley

Het was ook het debuut van Aron Winter, die het Surinaamse voetbalelftal de komende tien dagen op interimbasis gaat coachen. Tegen De Telegraaf zei Winter dat er daarna samen met de Surinaamse Voetbalbond (SVB) gekeken zal worden of partijen voor elkaar bestemd zijn voor een langere periode.

Blijft Winter na deze interimperiode bondscoach, dan speelt hij in maart tegen Mexico en daarna een play-offwedstrijd tegen een ander land om een plaats op de Gold Cup, schrijft de krant.

De wedstrijd was goed bezocht en het publiek zorgde voor een goede sfeer in Almere, zoals in onderstaand filmpje te zien is:

1 REACTIE

  1. Zoals het Surinaamse publiek zich gedragen heeft, daar kunnen de Bakra hooligans een heleboel van leren en toch hebben de ‘hoog beschaafde’ Bakras gemeend dat de wedstrijd Pec Zwolle – Natio zonder publiek gespeeld moet worden.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.