Melkcentrale producten vanaf morgen duurder

16
melkcentrale-producten

Vanaf morgen zal er in Suriname meer betaald moeten worden voor melk, yoghurt, sucamel en andere producten van de Melkcentrale. De prijzen van alle producten worden verhoogd met uitzondering van een liter volle melk.

Zo zal ingaande vrijdag 23 september een liter halfvolle en magere melk SRD 25 kosten in plaats van SRD 22,50.

Een beker 500 ml magere yoghurt wordt van SRD 30 verhoogd naar SRD 35. Voor een beker van 250 ml zal er SRD 20 betaald moeten worden in plaats van SRD 17,50. De prijs van een fles sucamel 330 ml gaat van SRD 17,50 naar SRD 20.

Bekijk hieronder de oude en nieuwe prijslijst van de Melkcentrale.

De oude prijslijst

De nieuwe prijslijst

16 REACTIES

 1. Brood is er niet, meel is er niet melkprodukten alweer verhoogd. Hoe geef je een kind en oudje een gezond ontbijt??
  En 48 uur Rutte geven we 2,3 miljoen uit. Vreselijk
  gemodereerd

 2. het blijven boeven , ook door hun wordt de burger uitgekleed , en de minister laat het toe dat eigen melkproducten duurder worden , melk en melkproducten horen toch ook bij basisproducten , de minister wil toch dat de prijs van basisproducten juist dalen , loze woorden van de minister
  gemodereerd

 3. Ondertussen speelt Chan staatsman in t buitenland. Chan heeft t niet begrepen wat de functie inhoudt. Treurnis.
  gemodereerd

 4. Ik koop al maanden geen melkcentrale produkten meer. Vooral als de winkeliers in de avond de ijskasten en vriezers in de avond uitdoen.

  Ik blijf het aanhalen, de voormalige president DDB had een propaganda spotje waar hij zei Suriname het land van melk en honing is. Welnu, melk, honing en brood is onbetaalbaar.

  Het Surinaamse volk laat zich maar naaien door de volksverlakkers met hun valse beloften. Zolang het volk het blijft accepteren zullen er misleiders blijven opstaan en zich verrijken door middel van CORRUPTIE en NEPOTISME.
  gemodereerd

 5. Geitenmelk of schapenmelk is ook een optie. Smaakt wel heel anders.
  Je moet roeien met de riemen die je hebt.

  Dit is pas het begin. De hele wereld heeft te kampen met schaarste en hoge prijzen. Als er in Suriname nu niet serieus wordt gekeken naar eigen DUURZAME, gezonde, pesticide vrije productie dan gaan je kinderen en kleinkinderen leven van modder en gras…
  gemodereerd

 6. Slimme/goede zakenlui zegt altijd!!! anders denkende en niet als een Slimmenamer(SU) ZORG ERVOOR DAT JE EEN VOORRAAD HEB VOOR TENMINSTE 5 JAREN!!! Ik noem je geen professional maar een amateur!! Zo dupeer je de algehele gemeenschap!! Een goede zakenlui denkt verder en kijkt niet zoals de neus lang is!!! NU janken en de andere laten schreeuwen, dat de schuld van de regering Chan is!! Is het niet een zaak van de ondernemer?? die gaat ook graag over naar niet srd maar €€€€ of $$$$$. Wat een koe zijn jullie!!! Ga liever geitenmelk drinken, krijg je meer kabesa van Kamelen die jullie zijn!!

  Hongkong Free/War en Corenils ga de stront van bouta ruiken en misschien raak je daardoor gehallucineerd! dan kan je misschien gezond nadenken!!
  gemodereerd

 7. Sens mi mama mék mi, mi no abi lactose intolerantie, ma now dati mi si a new prijslijst fu Melkcentrale, mi kon allergisch dji ala sani san abi kaw merki.
  gemodereerd

 8. Niets lukt bij deze regering. De koers is niet gedaald. De prijzen van eerste levensbehoeften blijven stijgen. De reislustige president kan de problemen in eigen land niet oplossen. Straks komt hij terug en weer met een hoop gebakken lucht over succesvol reisje met zijn liefje.
  gemodereerd

 9. Ja … zo is het overal wat. Ook in Europa stijgen de prijzen de pan uit en moet iedereen goed nadenken. Misschien moet men met een paar buren een ruilkoe of geit aanschaffen waarbij het dier elke dag door een ander wordt verzorgd en gemolken voor de vitaminen in de witte motor. Terwijl je melkproducten kan missen in je dieet. Bonen en kokosmelk blijkt gezonder te zijn. Van cassavemeel kan je ook brood bakken. Vroeger aten we broodvrucht/man van woord als er geen brood was.
  De mensen over de hele wereld moeten afstappen van luxe producten en inventiever de aloude alternatieven weer gaan omarmen. En weer vaker rechtstreeks naar/van/bij de boeren hun waren betrekken en zelf planten en kweken. Maar ja het laatste lijkt aan dovemans oren gericht.
  gemodereerd

 10. En het volk is gemakshalve vergeten dat de huidige President die shit overnam met 4miljard schuld en nu als een bedelaar de wereld rond moet om een poging te doen om zijn volk te vreten te geven.
  En natuurlijk is dit weer de schuld van Santokhi.
  Dus volk van Suriname, you know what to do.
  Je hebt in 2025 de keus om nog slimmer te stemmen of gewoon weer terug naar dom.
  gemodereerd

 11. He Wiep MIETJE,

  Lees nog eens goed wat er staat ipv de virtuele Rambo te spelen. BEGRIJPEND lezen is echt niet besteedt aan de zwaakbegaafden…
  gemodereerd

 12. Wow, net wanneer je denkt dat er geen gekkere dan WATJE zijn heeft WIEPDING het tegendeel bewezen.

  Hij denkt volgens mij echt dat deze regering goed bezig is. En als je deze regering niet goed vind dan moet je van Bouta zijn denkt hij.
  gemodereerd

 13. @@Papa Jantje uit Livorno! Je moet ook nog de sabana hebben ne gras natuurlijk!! Als die sabana niet hebt, kan je de koe afslachten en opeten!! Rest dan 0!!!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.