Twee tienermeisjes verdronken; reeds 1 lichaam geborgen

6
rivier in Suriname

In Suriname zijn dinsdagmiddag twee tienermeisjes in de diepte van de rivier verdwenen en verdronken. Dit zou gebeurd zijn in Tepu, een klein inheems dorp in het zuiden van Suriname.

Mozes Sanaupe, kapitein van Tepu, bevestigt het geval tegenover Waterkant.Net.

Vernomen wordt dat een van de slachtoffers een stedeling is. Zij was in de rivier bezig te baden. Op een bepaald moment raakte ze in problemen en probeerde de andere haar te redden. Echter werden beide Surinaamse tieners daarbij meegesleurd door het water.

Het ontzielde lichaam van de stedeling is inmiddels gevonden en geborgen. Er wordt naarstig gezocht naar het lijk van het ander meisje.

6 REACTIES

 1. Diep triest. Twee families in rouw gedompeld. Sterkte!! Hopelijk wordt de 2e drenkeling gauw gevonden.
  gemodereerd

 2. Baden in de rivier !!! ?
  Mensen doe dat a.u.b. niet meer maar ga onder de doesj of in bad.
  het kan gevaarlijk zijn
  gemodereerd

 3. A beng go suku watramama ma a leba tekeng!! Zij wist toch dat daar het gevaar ligt te koekeloeren!! waarom ga je dan vraag ik mij af!! Ga toch niet in de diepte!! Neen!! ik weet beter en kan ook beter, nou dan krijg je dit!! Heb geen ander woorden voor. fams RIP!! De woorden zijn misschien wel hard, maar het is wel de waarheid!!
  gemodereerd

 4. @wiep-ding aan jouw waarheid heeft de familie van de overleden tieners niets. Als je niets te schrijven hebt, schrijf dan niets zou ik zeggen. Respect!!!!!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.