Bestuurder uit auto geslingerd; ter plaatse overleden

4

De man die in de nacht van dinsdag op woensdag 21 september bij een zwaar eenzijdig verkeersongeval nabij de Akkerstrook kwam te overlijden, is de 29-jarige Weti Mirsorjo. Er zaten twee personen met hem in de auto, die het ongeval hebben overleefd.

De bestuurder reed met een Toyota Vitz over de Sathoeweg, komende vanuit de Commissaris Weytinghweg en gaande richting Magentakanaalweg. De man die vermoedelijk met zeer hoge snelheid van de Magentabrug kwam, raakte de controle over het stuur kwijt, met als gevolg dat het voertuig op de rechterberm tegen een beschoeiing aanreed en vervolgens enkele keren over de kop sloeg.

De bestuurder zou bij die gelegenheid uit het voertuig zijn geslingerd en met een harde klap tegen een schutting zijn aangekomen. Voor de komst van de ambulance bleek dat de bestuurder het leven reeds had gelaten. Het ontzielde lichaam is in afstemming met een lid van het Surinaamse Openbaar Ministerie in beslag genomen.

Bij het ongeval raakte A.M. gewond die per ontboden ambulance naar het ziekenhuis werd afgevoerd terwijl de tweede meerijder R.H. met de schrik vrij kwam. Het voertuig is ter herkeuring naar de berging weggesleept. De politie van Santodorp heeft de zaak in verder onderzoek.

4 REACTIES

 1. Wie is nou die 29-jarige Weti Mirsorjo? Goed voor hem!! velen zijn nu zeer veilig!! Hij mag nu in zijn graf gaan racen! Die meerijder MH is een debiel, die als meerijder zat naast hem. Hij moest nooit in de auto gaan zitten met zo’n hufter!! Hij heeft zijn lesje gehad hoop ik en laat dit ook een voorbeeld zijn voor anderen!! tenminste hoop ik dat hun verstand wel op de juiste plek zit!! Vind wel jammer voor de nabestaanden. Fam.leden Rip!!
  gemodereerd

 2. Jammer ze waren heel druk bezig met de film opname
  van, zeer achterlijke ” Idioten op de weg” Helaas reed
  deze zak te hard”. En hij is zo oerdom om geen gordel
  te dragen, vandaar dat hij uit de auto is geslingerd. Het
  is een auto en geen bosvarken, dus rekening mee houden
  is vereist. Als je in Su niet hard rijdt, dan ben je een sukkel vol-
  gens sommige losers. ”Daarom ding √© K@ wan bofroe toe”

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.