16-jarige bromfietser in ziekenhuis overleden na ongeval

8
16-jarige bromfietser in ziekenhuis overleden

De 16-jarige bromfietser Kevin M., die in de nacht van zaterdag op zondag in kritieke toestand naar het ziekenhuis werd gebracht, is dinsdag aan de opgelopen verwondingen overleden.

De tiener was die nacht betrokken bij een botsing tijdens een illegale bromfiets race aan de Sumatraweg in Suriname, in het politie ressort Lelydorp. Het slachtoffer botste tegen een andere bromfietser en kwam op het wegdek te vallen.

Nadat de bromfietser naar het ziekenhuis werd gebracht was hij in de intensieve care opgenomen voor medische behandeling. Dinsdag kwam Kevin te overlijden als gevolg van de opgelopen verwondingen.

Zoals gebruikelijk zal de zaak aan Verkeersunit regio Midden worden overgedragen voor verder onderzoek.

8 REACTIES

 1. Als het niet racen is dan die irritante luide uitlaat op die bromfiets, vreselijk die geluiden, dan rijden ze het liefst laat in de avond om de buurt met die lawaai te terroriseren.
  gemodereerd

 2. Nóg een familie die treurt om het verlies van een lid. Zo jong no. Van de doden niets dan goeds, maar in dit geval is het eigen schuld, dikke bult. Deze kinderen hebben lak aan alles en doen maar waar ze zin in hebben. Naar ouders wordt vaak niet geluisterd. Dit is een mooie les voor zijn collega racers.
  gemodereerd

 3. Als je op de Intensive Care in Suriname terechtkomt, dan kan je afscheid van je familie nemen want het is niet zelden dat je er niet meer levend eruit komt.
  Sterkte aan de nabestaanden.
  Ik ben het voor de 100% eens met de reactie van Hongkongfree. Geluidsoverlast neemt schrikbarend toe. Met name de geluidsinstallaties ingebouwd in krakkemikkige auto’s is irritant. Het zal niet lang meer duren of de eerste doden onder de overlastgever zal plaatsvinden.
  gemodereerd

 4. Heel triest. R.i.p. jongen.
  Iedereen hft als tiener iets geks gedaan.
  Jammer dat jij het met de dood moest bekopen.
  Te veel zinloze doden in Su
  Sterkte aan de nabestaanden
  gemodereerd

 5. Ze waren aan het trainen, voor een film opnamen van
  ”IDIOTEN” op de weg!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 6. @JZwartmans
  Groot gelijk. Enorm veel idioten in het verkeer, dan krijg je situaties zoals deze.
  Trouwens, wat valt er nog te onderzoeken?
  gemodereerd

 7. Niet alleen op lelydorp hebben we als bewoners last van deze soort figuren in de ochtenduren.Vooral in de omgeving van kasabaholo rijden autos met grote geluidsoverlast.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.