Verdachte dodelijke steekpartij Albina aangehouden

0

Een 34-jarige man die ervan verdacht wordt afgelopen weekend een Braziliaanse man in Suriname te hebben doodgestoken, is aangehouden en in verzekering gesteld door de Surinaamse politie.

De steekpartij met dodelijke afloop deed zich in de nacht van zaterdag op zondag voor, op weg naar Papatam te Albina. De 23-jarige Braziliaan Lima Donacimemto werd tijdens een woordenwisseling door een andere man in zijn borst gestoken. De verdachte vluchtte na zijn daad in onbekende richting.

Het gaat volgens KPS om Martin M., die zich een dag na de steekpartij bij de politie heeft aangemeld. Volgens zijn verklaring was hij met het latere slachtoffer in een woordenwisseling geraakt, nadat die hem meerdere malen met de dood had bedreigd, waarna hij hem enkele messteken toebracht.

Het ontzielde lichaam van het slachtoffer is zoals gebruikelijk in beslag genomen ter obductie. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.